Connery

Veto med Support fra Marvel hill

Veto med support fra Marvel Hill til udsolgt koncert i Store Vega.

2 ud af 6 stjerner
Veto med Support fra Marvel hill
Onsdag den 4.april, gik turen til Vega, hvor en total udsolgt koncert med Veto ventede forude. Opbudet var allerede pænt da vi 20 min før opvarmningsbandet gik på, fandt op af trapperne og ind i store Vegas sal. Vetos store appeal var tydelig, for aldersgrupperne var vidt forskellige.

Vi fandt os hurtigt en plads lidt nede bagved, hvor vi kunne stå og beskue situationen lidt. Da klokken blev 21 var det så Marvel Hill's tid til at bevise, at de kunne sætte gang i en sal af glade lyttere, der egentlig kun ventede på Veto.

Lydbilledet var umiddelbart noget tungere end Veto, men for anmelderen her, var det alligevel tydeligt, hvorfor de var blevet valgt til opvarmning for netop Veto. Centralt i musikken var en markant tromme, der gennem de fleste numre kraftigt slog versene an. Det var dog tydeligt at mærke at Marvel Hill, savnede noget originalitet, hvilket specielt kom til udtryk i vokalens noget passive stemme. Publikum var dog godt med på de tunge men noget trivielle og ikke videre originale breaks, og instrumentelle stykker, som gruppen fyrede af.
Karrakter: 3/6

Efter en kort pause var det så tid til aftenens hovednavn. Flere havde nu fundet vej til Store Vega, og salen var godt fyldt, da Troels Abrahamsen og resten af Veto gik på scenen til hyldest. De forreste rækker fik hænderne i vejret som det nu er, og festen kunne gå i gang. Veto lagde ud med det  ene af gruppens tre nye numre. Et nummer, der hurtigt fik ledt tankerne hen mod Abrahamsens eget projekt: Supertroels, med en lyd, der er væsentlig mere elektronisk end vi før har oplevet gruppen.

Tydeligheden af professionalisme var så sandelig til stede, sammenlignet med Marvel drengenes optræden. Vi blev med fast hånd guidet gennem Veto universet, og publikum var helt sikkert en del af dette. Lidt tekniske problemer midt i koncerten betød, at forsanger Troels måtte underholde lidt improviseret, men det var tydeligt, at det ikke var en karriere som entertainer han burde satse på, da dette virkede godt rodet og næsten en smule indadvendt. Men koncerten kom igang igen og trods et par stille numre, som undertegnede aldrig bliver fan af, selvom de spænder ganske godt af til sidst, virkede oplevelsen med Veto relativ helstøbt.

Overraskelser var der dog ingen af, så da første single og hittet 'Your a Knife' blev undladt, vidste man, at det kun var et spørgsmål om tid før gruppen igen ville finde plads bag instrumenterne. Til min begejstring fik vi dog også lov at høre "Reset". Et nummer der var at finde på Vetos ep 'I Will Not Listen' og som til stor undring fra undertegnede blev droppet til albummet. Og så ikke mindst Your a Knife til at slutte aftenen af på, og det var tydeligvis det nummer publikum havde ventet på.
Vetos koncert fremstår som god, dog uden reelle overraskelser trods de nye numre. Derfor ender vi på 4/6.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce