Connery

VETO er blevet glade! [Anmeldelse]

EP'en 'Sinus' markerer en ny begyndelse

4 ud af 6 stjerner
Label: Sony Music / RCA
Kunstner: VETO
Titel: Sinus
Releasedato: 3. september 2012
Veto - Sinus - VETO er blevet glade! [Anmeldelse] Veto - Sinus
Jeg har været nede med VETO siden starten... Ihvertfald siden jeg hørte "You are a knife" for første gang tilbage i 2006, hvilket egentlig ikke er starten, for de udgav deres første EP i 2005. Tracket "Cannibal" er bare blevet federe med tiden, ikke mindst efter at L.O.C lånte lydsporet til "#%"# Mig Nu". Jeg må dog indrømme, at jeg ikke rigtig blev fanget af Århusianer-bandets sidste plade "Everything is Amplified".

VETOs nye EP hedder Sinus - et navn, der er valgt ud fra idéen om dualiteten og foranderligheden - om hvordan alting skifter, og går op og ned, på samme måde som en sinus-kurve.

Ifølge bandet selv markerer den nye EP en ny begyndelse for bandet, der har fungeret som en renselsesproces efter lang tid med mange forandringer og milesten i både deres fælles og private liv.

Ved første gennemlytning lægger man hurtigt mærke til, hvordan de har omfavnet syntheseizeren! Musikken virker ikke helt så tung og pulserende som det ellers har været. Det virker dog samtidigt som et godt valg,som fanger hurtigt allerede ved første lytning

EP'en indeholder seks tracks hvoraf det første, Bowls, mest af alt fungerer som en instrumental intro. Der kunne sagtens have været seks hele tracks istedet, men hva fanden. Især tre tracks sidder virkelig fast i mit hovede nu: 'Four To The Floor', 'Spears' og Upwards. At over halvdelen af EP'en er så overbevisende, er helt sikkert en force.

Sinus er en solid udgivelse, og i disse singletrack download/Spotify tider, gør det ikke alverden at det "bare" er en EP med seks tracks, når materialet er så solidt som det er.
Helt tilfældigvis passer seks tracks, med det tilsvarende antal ninjaer jeg skal tildele udgivelsen.
1 Ninja for den nye stil, der giver bandet en positiv fornyelse, 3 ninjaer for de tre f***ing fede ørehængere beskrevet ovenfor, hvilket ender i en flot og dødfarlig gruppe af 4 Ninjas ud af 6 mulige - pas på derude, VETO er på banen igen!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce