Connery

Vækkeur med solopgang

Når du går en mørk tid i møde, så bliver dette lyset i dit liv! Vi er ved at nå ind i en lidt mørkere tid på året og for mig personligt, bliver det sværere at stå op. For at undgå disse evige kampe mellem søvn og samvittighed, så findes der heldigvis et vækkeur som vækker dig blidt.

4 ud af 6 stjerner
Vækkeur med solopgang
Du kan vækkes med en simuleret solopgang eller vugges i søvn til en solnedgang.

 

SRS320 fylder ca. 27cm i højden, 12cm i bredden og 10cm i dybden. Desuden er den energivenlig og bruger kun 10 watt ved maksimal lysstyrke.

 

Uret fungerer ved, at man har en lang række menupunkter, som man kan indstille ved hjælp af  knapperne på front panelet. De ting man kan indstille er:



- Tidspunkt for vækning for hver dag

- Lydalarm - til/fra

- Varighed af solopgang, den tid det tager lyset at få max styrke

- Varighed af solnedgang

- Lysstyrke på displayet

- Dato

- Natlys

- Security - nogle funktioner bliver låst

Uret kan desuden bruges som lysterapi. Dette er til de mennesker, der så sjældent ser dagens lys, at de går hen og bliver nogle grumpy mennesker eller bare ofre for en grum vinterdepression.



Til start var jeg ret skeptisk, men SRS320 virker faktisk overraskende godt, hvis jeg husker rigtigt var der kun en dag, hvor jeg vågnede grumpy og der havde jeg virkelig sovet dårligt. Med uret vågnede jeg typisk i god tid og oftest mere frisk i både krop og sind.

Jeg ved ikke om det skyldtes simuleringen af solopgangen eller om det var pga. jeg fik skudt en lyskegle i hovedet præcis kl. 6 hver morgen, men det virkede i hvert fald.

Jeg fik endda spist morgenmad i den periode hvor jeg brugte uret … det skal lige siges, at jeg ikke har spist morgenmad i nogle år, udelukkende af den grund, at jeg har så svært ved at stå op.

 

Indstillingen af uret er ikke helt gennemskuelig og havde jeg ikke haft en grundig manual, så havde det taget en del tid, før jeg havde forstået de mange forskellige muligheder. Men når man først har indstillet det 1-2 gange, så har man lært det og så er det utrolig nemt at indstille uret.

 

Uret er ret smart, hvis man ligesom mig har lidt svært ved at stå op om morgenen og også har det med at få det forkerte ben ud af sengen. Desværre ser det en smule plastikagtigt ud og bør bestemt ikke bruges som pynt i lejligheden.

Udlånt af Coolstuff.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce