Connery

UnoTel

Danmarks billigste mobilselskab

Glem alt om lavpris mobilselskaberne Telmore og CBB - de er alt for dyre! Danmarks billigste mobilselskab er: UnoTel.
UnoTel
Den 2. februar 2005 udsendte IT- og Telestyrelsen en prispjece, hvori de havde undersøgt, hvilke teleselskaber, der kan tilbyde mobilkunderne de billigste løsninger, alt efter, hvor stort et forbrug man har. Her viste det sig, at UnoTel ligger på en suværen førsteplads.

Med en minutpris på kun 65 øre, en SMS på kun 16 øre og 0 kr. i abonnement hersker der ingen tvivl; UnoTel er det billigste på markedet. Det er kun Sonofon's CBB, der kan konkurrere lidt, med priserne.

Man kan uden problemer overfører sit gamle mobilnummer til UnoTel, dog koster det 99,- kroner i oprettelse, men til gengæld må man så også tale dem op. Alt i alt er der ingen udgifter på dette område.

UnoTel fungerer lige som Telmore. Al betaling og i det hele taget administration finder sted via ens personlige side hos UnoTel. Her kan man til hver en tid gå ind og se forbrug og ens tilgængelige beløb.

Selvfølgelig tilbyder UnoTel alle de almindelige services, såsom websms, vis nummer, viderstilling, WAP, telefonsvarer, etcetera.

UnoTel startede den 23. juni 2004, så helt nye på markedet er de ikke. De vil fortsætte den positive udvikling, som CBB og Telmore har stået for, og forventer at fortsætte også yderligere prissænkninger inden for lavpristelefoni.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce