Connery

Uansvarlig motorcykel - kørsel

Jeg bliver dagligt overhalet på de mest sindssyge måder af folk på motorcykel...

Snapshot taget med min iPhone i København.. Det er sgu ikke hver dag man ser en motorcykel der læner sig op af en Mini... - Uansvarlig motorcykel - kørsel Snapshot taget med min iPhone i København.. Det er sgu ikke hver dag man ser en motorcykel der læner sig op af en Mini...
Du kommer kørende son en anden søndagsbillist med 110 km/t. Du beslutter dig for at overhale en lastbil, kigger bagud og trækker ud. Da du er kommet i lang nok afstand fra lastbilen, begynder du at trække ind til højre, men er ved at få hjertet galt i halsen, fordi en spasser på motorcykel overhaler indenom.

Det er hverdag på de danske motorveje, men på det seneste synes jeg, at jeg oplever flere og flere sindssyge motorcyklister inde i byerne også - og hver gang tænker jeg... Hvad fanden sker der! 

Jeg har aldrig rigtig forstået det her med at køre sindssygt i områder, hvor der er risiko for, at skade andre end sig selv. At man tager en brænder en aften på en tom jysk motorvej, kan jeg knappest få et suk ud over mine læber for. Men når man vælger at køre som en vanvittig i byen, er man ikke bare dum, man er også respektløs for andre mennesker.

I løbet af det seneste stykke tid, har jeg gået og rumlet over diverse politijagter i station 2, en enkelt via youtube her på Connery.dk og senest i dag, så jeg så en motorcykel, som var klemt lodret op af en Mini inde i København.

Jeg forstår det simpelthen ikke... Hvad er der der gør motorcyklister til fart-psykopater når de hopper op på kværnen?

Tilgengæld er det ikke hver dag, man ser en motorcykel, der læner sig op af en Mini, så noget "lækkert" kan der altså godt komme ud af uansvarlig kørsel...

ANNONCE
Nogen synes det her er fedt...Jeg forstår det simpelthen ikke!
Del

Seneste nyt

Annonce