Connery

Uagtsom voldtægt

Uden du vidste det, er scoringen pludselig en uagtsom voldtægt!

Uagtsom voldtægt

Du har hevet en scoring med hjem. I vælter ind i din seng, og du knalder hende i en skøn doggy - forestilling. Da I er færdige, tager hun sit tøj på, siger farvel og skrider! Du føler dig lettet på mere end en måde... Dagen efter banker politiet på, de sigter dig for "Uagtsom voldtægt!

I disse dage diskuterer politikerne termen "Uagtsom Voldtægt". Det er ikke første gang, det er oppe at vende. I store træk sker det, fordi forskellen mellem anmeldte voldtægter og antal dømte, er forholdsvist stort. Faktisk er forskellen så stor som 7 ud af 10, der aldrig kommer for en dommer.

Man behøver dog ikke nødvendigvis jakkesæt og slips, for at diskutere sandheden. Sandheden er at termen ”Uagtsom Voldtægt”, i mine ører, skærer ligeså meget, som når min folkeskolelærerinde lod sine negle skrabe på tavlen, for at få os til at holde kæft!

Helt grundlæggende betyder "Uagtsom voldtægt", at du kan blive dømt, hvis du ikke nødvendigvis forstod, at der var tale om voldtægt imens i knaldede. Ja du læste rigtigt, du behøver ikke selv, at være klar over det, når bare pigen er klar over det!

Camilla Laudrup, som er medforfatter til en rapport for det Kriminalpræventive Råd, siger i en artikel i Information, at hun ikke mener, der er risko for at krænke mænds retssikkerhed fordi, det jo :"stadig vil være sådan, at politiet vil efterforske i forhistorien - hvad siger manden? Hvad siger kvinden? Hvilke fysiske tegn, er der? Hvad siger vidnet før og efter hændelsen? Og så videre." -

Men mit store spørgsmål er så: "hvordan fanden skal jeg så vide, hvornår jeg skal trække rotten til mig? Og hvad vil dommeren sige, når jeg sidder i retten og forklarer at :"jeg troede hun var 100% villig, at hun bare godt kunne lide, at blive holdt lidt fast, uden jeg dog på nogen måde mener, at jeg hverken var voldelig, truende eller havde intentioner om at skade hende"?

ANNONCE
Lovgivningen:

§ 216. Den, der tiltvinger sig samleje ved vold eller trussel om vold, straffes for voldtægt med fængsel indtil 8 år. Med vold sidestilles hensættelse i en tilstand, i hvilken den pågældende er ude af stand til at modsætte sig handlingen.

Del

Seneste nyt

Annonce