Connery

U/Ønsket hårvækst?

Det er måske egentlig mere til debat blandt kvinder end mænd, men...

U/Ønsket hårvækst?
Strid hår- og skægvækst er enormt mandigt, det kan de fleste nok blive enige om - men når det kommer til steder som eksempelvis ryggen, er der mange kvinder der siger fra - måske det er fordi en del af os, får sådan en tarvelig pletvis hårvækst deromme? 
Anyways, hvor meget eller hvor lidt hår en mand fjerner fra kroppen, mener jeg er helt op til den enkelte.

Hvis du har været udstyret med væg-til-væg tæppe fra du var 12, finder du det måske frustrerende at skulle være den der metroseksuelle type der er nød til at fjerne det hele - Og på den anden side, hvis du nærmer dig de 25 og stadig har svært ved at spare sammen til et overskæg, er du nok ikke så stor en fan af det der hulemandslook, som paleo og crossfit folket dyrker...
ANNONCE
Gillette Body er et af budene på en kropsskraber til mænd - U/Ønsket hårvækst? Gillette Body er et af budene på en kropsskraber til mænd
Styr på værktøjet
Kropshår er ikke det samme som dit skæg, men der er selvfølgelig også hygiejniske grunde til at man ikke skal bruge det samme værktøj. 

Nu er tiden altså åbenbart blevet så moden, at den moderne mand skal have sin helt egen kropsskraber - Gillette Body adskiller sig fra din ansigstsskarber, ved at være formgivet til at følge kroppens konturer, have hele tre fugtighedsgivende striber, og altså ikke mindst, se mere maskulin ud, end din kærestes Venus skraber.

"Pretty nifty", tænker du måske, eller også er du ikke så interesseret. 
Undertegnede tror at den største fordel; at du kan kende forskel på den skraber du bruger til dit fjæs, og den du bruger til resten af kroppen!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce