Connery

Hår på ryggen? Hvad siger pigerne?

Vi tog pulsen på hår med et pigepanel...

Sammen med Philips har vi den seneste tid sat fokus på grooming og generel pleje – i den forbindelse synes vi det var nærliggende, at kigge på hvad pigerne egentlig mener om det med hår og mænd… Kun ved at vide, hvad de tænker, kan vi forbedre os!

Vores panel består af:  Barbara Zatler | Sheila-Maria Schade | Linn-Hege Bagterp
ANNONCE
Hår på ryggen? Hvad siger pigerne?

Hvordan har I det med fuldskæg?

Barbara: Hvis det er trimmet og velplejet så har jeg ikke det store imod, at en mand har sig et fuldskæg. Det kan være sexet til nogle mænd.

Linn: Fuldskæg til ældre herrer er fint. Visse ældre mænd bliver rigtig flotte at se på (altså julemandsagtigt) og det er sødt… Men til unge fyre er det no go. De kan heller ikke finde ud af at holde det!

Sheila: Fuldskæg er kun til Julemanden. Jeg synes ikke det er særlig pænt, og det ser ikke hygiejnisk ud.

Skal man(d) være glatbarberet i ansigtet?


Linn: Nej det synes jeg ikke… Jeg kan godt lide der er en smule skæg, det gøre manden mere mand at se på.

Barbara: Nej som sagt tidligere så kan en mand være lige så sexet med skæg som uden. Jeg kan godt lide hvis en mand er lidt mand og ikke en af de typer der er så bange for lidt hårvækst at de vokser el barbere alt væk fra ansigt og krop.

Sheila: Ikke nødvendigvis, der må godt være lidt stubbe. Bare ikke på overlæben.

Hvor SKAL mænd fjerne hår?


Sheila: Gerne ansigtet, og så må han meget gerne være trimmet mellem benene. Det behøver ikke være glat, men der skal ikke være en kæmpe busk. Ryggen skal bestemt også være glat, men ikke selve benene – det er simpelthen for feminint.

Linn: Ryggen hvis de har voldsom hårvækst og mellem ballerne også. Og så skal de bare trimme under armene, men det behøver ikke blive helt fjernet. Brystet må også gerne bare trimmes, og det er bestemt ikke et krav i mine øjne at bruge barberblad forneden. Øjenbryn skal også holdes, og hvis det var min mand ville jeg plukke dem på ham, de skal ikke være tøsetynde, men heller ikke skovsnegle.

Barbara: Jamen hvis de har et vildt skæg som gror uhæmmet i ansigtet må de gerne lige holde det lidt på plads. Hår under armene kan også nogle gange blive lidt voldsomme, så det er også lidt pænere, hvis de lige giver det en tur med havesaksen, så det ikke er så langt og ikke at glemme ryggen, som nogle gange også kan ligne the bushes! Men ellers så syntes jeg en mand skal lade resten være for det er jo et symbol på at være en mand. Selvfølgelig må de også gerne være soigneret for neden, ikke glat bare der er slået græs.



Konklusion 


Undertegnede har grinet af hende den lyshårede når hun brokkede sig over bushworld... Men hun er så ikke den eneste?  Men hvad med dig ? Giver du den gas med høvlen og trimmeren, eller er du mand med stort H for hår?
ANNONCE
Personlig pleje
Se mere om redskaberne til, at få styr på håret hos Philips
Del

Seneste nyt

Annonce