Connery

Trailer: 007: Road to a Million

James Bond-inspireret eventyrserie

Eventyrserie er Prime Videos eget mærkat på den kommende udsendelse, med navnet 007: Road to a Million. Game show eller reality-serie, er måske mere korrekt, hvis du spørger os. 

Uanset hvad du vælger at kalde det, er en ting helt sikkert: Med Licens til at påføre sig 007-navnet, er det ikke bare dit typiske tv-program - og det er nødt til at levere. 

ANNONCE
Brian Cox i 007: Road to a Million - Prime Video - Trailer: 007: Road to a Million Brian Cox i 007: Road to a Million - Prime Video

I 007: Road to a Million følger vi ni par, der sendes på en global odysse fyldt med Bond-inspirerede udfordringer. Fra det barske skotske højland til den tørre Atacama-ørken i Chile, serien spænder over en række betagende lokaliteter. Alt sammen orkestreret af "The Controller," spillet af den karismatiske skuespiller Brian Cox (Succession).

Formålet er simpelt: Gennemfør en række udfordringer og besvar ti spørgsmål korrekt for at vinde en million pund. Men med "The Controller" i førersædet, kan vi forvente udfordringer, der vil teste både de fysiske og mentale styrker hos deltagerne. 


Showet lander på Prime Video den 10. november, men tjek lige traileren først: 

ANNONCE
007: Road to a Million
?si=T8DQNPUIaXjh-ziv
Del

Seneste nyt

Annonce