Connery

Spilselskabet bag Hitman vil lave en oprindelseshistorie til Agent 007

Spil som en ung James Bond!

Det danske spilfirma IO Interactive har i årevis været kendt for deres ikoniske Hitman-serie, hvor man følger Agent 47 i en række lejemordermissioner over hele verden.

Mens vi stadig afventer et eventuelt nyt kapitel i den stregkode-tatoverede lejemorders univers, har selskabet kastet sig over endnu en ikonisk agent.

Det er naturligvis Agent 007.

De har løftet lidt af sløret for deres bekræftede spil-projekt med James Bond i fokus - og efter en række dialoger med filmproduktionsselskabet Eon Productions, som sidder på Bond-rettighederne, er de begyndt at nå til enighed om, hvordan spillet skal skrues sammen. 

Det er blevet bekræftet, at spillet vil tage udgangspunkt i en oprindelseshistorie om James Bond, hvor vi får hans baggrund, begyndelse hos MI6 og måske noget om hans barndom, teenageår eller lignende. Det er endnu uvist, hvilken periode i Bonds liv, spillet kommer til at dække.

Filmproducenten Barbara Broccoli, som skal give grønt lys til alle fremtidige Bond-projekter på det store lærred har tidligere givet udtryk for, at hun ønsker en yngre Bond - så mon ikke disse to projekter kommer til at være en sideløbende kickstarter til den næste store Agent 007?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce