Connery

Top 10

Her er en top ti over forventningens glæde. Vi har glædet os til noget, der virkelig blev noget lort!

Denne top ti er tilegnet forventingens glæde.
Top 10
Jeg ved godt, jeg er ikke er rask oven i hovedet, men jeg erindrer, at jeg engang glædede mig til første maj. Jeg glædede mig til at tage min kæreste Signe i hånden og begive mig i de røde faners fodspor mod Fælledparken. Ikke fordi jeg var synderlig fagforeningsengageret, men mere fordi det var en lastens hule.

Man købte to halve hjerter og havde hvert sit om halsen i en lædersnor. Jo, det var ægte kærlighed! Man hvad fanden var der egentlig at glæde sig til?? Så her er top ti over ting jeg i mit liv har glædet mig til, men som altid har skuffet kraftigt.
 
10. At få en agentkuffert til min fødselsdag. Fuck en sløj omgang. Er du hemmelig nu hva?!? Er du hemmelig med din plastikskyder med rød udgang?
 
9. Ekstra Bladets skolefodboldturnering. Ih, hvor jeg glædede mig, men jeg gik på en skole med et samlet elevtal på 150. Statistikken er imod, at der skulle rende 11 talenter rundt på en sådan privatskole. Vi fik konstant røvfuld.
 
8. At besøge min oldemor. Der var noget magisk over den kvinde. Helt hvidt hår, cerutrygende og med mere livserfaring end et egetræ. Endte altid med at æde maltbolsjer og sukkerknalder dyppet i kaffe.
 
7. Mit første spil dong. Havde valgt to kampe som kutyme var. Havde Man. Utd. mod Fulham. United vandt 7-1. Den anden kamp var Tottenham - Newcastle. Resultat? 4-2. I øvrigt endte tipskampen i fjernsynet 3-2. Jeg var stiv i tre dage og kan ikke huske en skid.
ANNONCE
Top 10
6. Første skoledag. Novra! Vandkæmmet hår, ny Jeva skoletaske og evnen til at tælle til ti og binde snørrebånd. Hold kæft jeg var klar. Og så skulle vi lave sanglege!? Fucking pædagoger.
 
5. Pubeshår. Det faktum at de ikke bare væltede frem som en regnskov. Det tog jo en krig fra det første hårstrå, til man havde noget, der lignede en hårpragt.
 
4. Min første engelsktime. 3. klasse. Havde glædet mig meget til at blive fremmedsprogsklog, og hvad skete der så? Vi brugte timen på at finde ud af, hvordan man sagde Corn Flakes på engelsk.
 
3. Paris Hiltons pornoting. Hvorfor var det pludselig hypet så hårdt? Mage til sløj forestilling skal man da lede længe efter!
 
2. Nytårsaften. Synes generelt den aften har en magisk evne til at skuffe.
 
Og til slut toppen af ting, jeg havde glædet mig til og som i den grad skuffede.
 
1. Min første gang. Scenen var sat. Jeg var 24 hun var 16 og havde menstruation... Næh, det var ikke sådan, det var. Jeg var 14 og klar til 16 sekunders indvielse i mandommen. Jo jo, vi gjorde det da, men nogen nævneværdig forestilling var det fanme ikke.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce