Connery

Top 10

Ugens top 10 over rejsemål du gerne vil undgå

Det er ikke sjovt at være dansker i udlandet p.t. Charmen ved at tage en tur i Kibutz og plukke appelsiner er ligesom falmet. Ja okay Kibbutz eksemplet har aldrig været fedt. Men det er ikke længere moderne at vandre rundt med et dansk flag på rygsækken. Det viser, at man kommer fra et land, der mere kendt for at være dårlige til at tegne profeter, end det er kendt for at være hovedstaden i Ikea.

 
Men her er den, spændingen udløses. Top ti over rejsemål du helst vil undgå!

 
10. Indonesien. Har ufattelig mange muslimer samlet på et meget lille areal. OG de er ikke ligefrem begejstret for hverken os eller vores evner med en blyant.

 
9. Afghanistan. Landet har aldrig officielt været fedt at tage på ferie i. Amerikanerne har gjort det helvede hedt at være i landet i mange år, men nu er det mest upopulære i landet danske ambassader. De er ikke i højere kurs end koks. Det står sløjt til.

 
8. Libanon. Fordi de har for travlt med at sætte ild til vores konsulater. Det spiller bare ikke at skulle ned i 33 graders varme iført røgdykker udstyr.

 
7. Bornholm. Fordi det er en lorte ø.

 
6. Gran Canaria. Fordi der er fucking mange fede tyske turister hvis eneste mål i livet er at drikke sangria og synge 'e viva espana'. Fulde tyskere der synger? Scorpions var heller ikke nogen succes!

 
5. Syrien. De virker umiddelbart vrede. Lidt svære rigtigt at forstå, men hårdt bevæbnet hvilket ikke er et plus, med mindre man er kustode på tøjhusmuseet.

 
4.Højskole. Kurserne med blyantstegning over 18 uger er på ingen måde i højkurs.

 
3. Hartzen det har aldrig været fedt! Gamle mennesker og Jägerschnaps - det spiller simpelthen ikke.

 
2. Iran. Fordi det er umuligt at opdrive Lurpak smør i landet.

 
Og nummer et på listen over rejsemål du gerne vil undgå.

 
1. Gdansk. Fordi ingen byer i Polen er så sløje som Gdansk! (og byer i Polen er generelt utroligt sløje)
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce