Connery

Tomorrowland Winter afholdes igen på Alpe d'Huez

Skiferie og høj bpm?

Til marts 2020 rykker Tomorrowland for kun anden gang ind på Alpe d'Huez med deres Tomorrowland Winter festival. 

Det er en ekstravaganza af skisport og fester, der finder sted i de franske alper, Tomorrowland arrangerer nemlig den specielle udgave af deres fetival sammen med rejsebureauet Sunweb. 

Udover skisport, snowboarding og - selvfølgelig - fester under Tomorrowland Winter, vil man som deltager også kunne opleve verdenskendte DJs til den franske alpefestival. Hele skisportsområdet er reserveret til én stor festivalplads med private pister og scener, der vil være eksklusivt tilgængelige for festivalgæsterne. Årets tema er "The Book of Wisdom, The Frozen Chapter" og kunstnerne er allerede sikret: Verdenskendte DJs som Martin Garrix, Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vega & Like Mike og Lost Frequencies vil sikre musikalske rammer i særklasse.

ANNONCE
Aftermovie fra sidste år

Der er endnu ikke offentliggjort en masse omkring programmet, men det vi ved, et at man samler en række af verdens mest succesfulde DJ's til en kæmpe fest i 2000 meters højde. Det lyder som en vild vinterfest.

Billetterne til festivalen er allerede sat til salg, og her kan man vælge mellem fire- og syv-dages pakker - priserne for Tomorrowland Winter starter ved 575 euro (4.300 kroner) - og det løber af stablen fra 14. til 21. marts 2020. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce