Connery

Tiger Woods 2005 til Xbox

Fore!

Endelig er spillet kommet for os golffreaks, som ikke gider at gå på golfbanen, når det øsregner. Det er ikke fedt at spille på en vinterbane med greens, som ligger ude i skoven, fordi man ikke må skade banen. Og det er ikke fedt at spille, når der er sne.

Så derfor er der heldigvis alternativer. Nogle træner indendørs på simuleringsmaskiner, eller med andre ting de har set i det nyeste kuponkatalog.

Men for os andre der godt kan lide vores spillemaskiner, er der selvfølgelig Tiger Woods 2005. Et spil der leverer lige hvad man har brug for, nu hvor golfbanerne stort set er lukkede.

Spillet udgives til alle kendte konsoller. Det startede på den gamle playstation. Så blev der lavet flere konsoller, som blev kaldt PS2 og Xbox, og så var de nødt til at lave det hertil.

Spillet går ud på, at man laver sin egen spiller, der så starter som ny på PGA touren.

Man skal derefter vinde over en masse spillere. Feltet er bredt og spænder over storspillere som Vijay Singh, Adam Scott, Monty og en masse andre. Desværre er der ingen danskere med.

Når man har vundet over dem, er det man kommer til at møde legenderne. Det er for eksempel Arnold Palmer og Jack Nicklaus.
ANNONCE
Tiger Woods 2005 til Xbox
Når ens modstander endelig har bidt i støvet får man selvfølgelig nogle penge.

Disse penge bruger man på at gøre sin spiller bedre. Mulighederne for dette er uendelige, da man skal forøge alt fra held, til hvor langt man slår.

Hvis man har lyst til at ændre andre ting på sin spiller, kan man også gøre det. Igennem ens karriere får man tildelt sponsorater af forskellige producenter, som gør at udstyr fra dem bliver låst op, så man kan købe det. Alle de største producenter er med, dog med undtagelse fra min yndlings - nemlig Titleist.

Igen kan man ændre alt på vores spiller. Tøj, sko, strømper, kasket, trøje, jern, køller osv.

Det fede banerne i spillet er, at de er blevet meget mere virkelige i 2005. Hvis det f.eks. er en Major man skal spille, så er roughen blevet længere og fairway smallere.

Og hvis man spiller på en linksbane, skal man tænke meget mere over vinden, da det altid blæser mere derovre.

En anden sej ting i spillet er, at man kan komme til at spille på alle de fede baner rundt omkring i verden. De har sørget for at få stort set alle baner med.

Fårene bliver skilt fra bukkene, når man kommer ud for at prøve kræfter med Sct. Andrews i Skotland eller på en af de svære mesterskabsbaner i USA.

En af de nye ting i Tiger Woods 2005 er, at man kan gå i Tiger Vision, når man skal putte. Så får man et punkt på greenen hvor man skal sigte, og derved kan man hole nogle putts, der normalt ikke er til at få i. Selvfølgelig er der ikke uendelige Tiger Visions på en runde. Man starter med 1, som så stiger, jo bedre man bliver.

Gameface, som blev introduceret i 2004, er blevet opgraderet og er blevet meget mere detaljeret. Man kan for eksempel vælge mange forskellige næser. Et element som kun er til sjov, men helt unødvendig efter min mening.

Spillet er fantastisk underholdende, også for de spillere der ikke er så glade for golf. Måske er underholdningsværdien ikke helt ligeså stor, som hvis man kendte lidt til golf, men man skal slet ikke lade dette spil gå ens næse forbi!

Dette er et spil, som man ikke vil fortryde man har købt. Der er utallige timers morskab i Tiger Woods 2005!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce