Connery

Tiësto - Adagio For Strings

Seneste single fra Tiësto´s superalbum Just Be!

5 ud af 6 stjerner
Tiësto - Adagio For Stings
Tiësto - Adagio For Strings
Selskab: Magik Muzik

Fra Teistos seneste album Just Be finder vi her den nyeste single Adagio For Strings. Tiesto som de fleste nok kan nikke genkendende til, smider her en pumpende og energi fyldt single på gaden inklusiv 3 Remix fra, Fred Baker, Danjo & Styles og Phynn.

Stilen fra Love Comes Again fortsætter og det skal der slet ikke klages over! Den pumpende baslinje og de fede synhts brager igennem, og ved at lukke øjnene føler sig næsten med i den video den også er lagt med på Maxien.

Men Teisto, hvad er det for et tema jeg syntes jeg kan høre du har "stjålet" her?? Jo , det lyder bestemt som William Orbit's gammle mega hitter, som har titlen Barber's Adagio for strings, meget lig Tiestos. Men intet står der i coveret om at Tiesto har samplet temaet derfra og det syntes jeg er meget underlig da den minder utroligt meget om William Orbit's klassiker, men nok om det!

Hvis vi skal kigge lidt på de 3 Remix der er med på maxien, så har alle 3 valgt at beholde det sublime tema og "kun" tilsætte deres egen bas, trommer synths osv osv... Hvis jeg skal vælge en favorit så bliver det nok en mellem ting mellem Fred Baker og Phynn's Remix. Fred Baker står altid for et godt og solidt Remix. Phynn, som hvis jeg skal være helt ærlig aldrig har hørt om før, overrasker mig dejligt positivt med et "flyvende" remix ala. Armin Van Buuren, og det er jo ingen dårlig ting.

Alt i alt en herlig ting fra Tiesto, og sådan plejer det jo også at være. Grunden til at den kun får 4 i karakter er at der ikke er sket meget siden Love Comes Again, men alligevel det virker jo!!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce