Connery

This Means War - To mand frem for en strigle.

Romantisk komedie forklædt som actionfilm.

3 ud af 6 stjerner
Drengerøvsfaktor og info:
Drengerøvsfaktor: 40%
 
Teknisk information:
Original titel: This Means War
USA, 2012
Instruktør: McG
Medv.: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy, Chelsea Handler, Angela Bassett, Abigail Spencer og Til Schweiger
Genre: Action/Komedie/Romantik
Billedformat: 2.35:1
Lyd: Dolby Digital 5.1/DTS/SDDS
Længde: 98 min
Bio premiere: 23. februar 2012
Distributør: Twentieth Century Fox
ANNONCE
Lauren (Reese Witherspoon) har været single alt for længe, mener hendes gifte veninde Trish (Chelsea Handler), og derfor er hun nu blevet presset tilbage ud i dating gamet. Via en datingside har Lauren mødt den britiske Tuck (Tom Hardy), som hun er faldet pladask for, men skæbnen vil, at hun samme dag møder womanizeren FDR Foster (Chris Pine), som bogstaveligtalt charmerer trusserne af Lauren. Hun står nu derfor i et dilemma. Hvem skal hun vælge og har hun samvittigheden til at ”dobbelt date” på den måde? Trish mener sagtens, at Lauren godt kan spille på to heste og på den måde finde ud af, hvem hun helst vil have.
ANNONCE
Twentieth Century Fox - This Means War - To mand frem for en strigle. Twentieth Century Fox
Hvad Lauren og Trish bare ikke ved er, at FDR og Tuck, udover at være bedste venner, tilfældigvis også er toptrænede CIA agenter. Så da de to herre finder ud af, at de begge dater den samme dame, starter en krig mellem de to venner om hvem, der først kan score den lækre blondine. Som bekendt gælder alle kneb i krig og kærlighed, så FDR og Tuck skyer ingen midler og trækker på alle CIA’s resourcer for at udspionere og i sidste ende spolere hinandens chancer med Lauren.
ANNONCE
Twentieth Century Fox - This Means War - To mand frem for en strigle. Twentieth Century Fox
This Means War er umiddelbart den perfekte date film. På overfladen indeholder den nemlig både hæsblæsende action og romantik, så der skulle altså gerne være noget for begge køn. Men i virkeligheden er This Means War en rendyrket tøsefilm. Ser man bort fra den velpolerede action og fokuserer på filmens enkelte komponenter, opdager man for eksempel, at filmens instruktør McG tidligere har stået bag de to ”glansbillede”-actionfilm Charlie’s Angels og Charlie’s Angels: Full Throttle. Spørger man lidt rundt blandt sine mandevenner, viser det sig også, at det nok er de færreste, der vil klassificere Reese Witherspoon som en super babe. Godt nok er hun tynd og blond, men hun er langt fra på højde med f.eks. Megan Fox eller Amber Heard.
ANNONCE
Twentieth Century Fox - This Means War - To mand frem for en strigle. Twentieth Century Fox
Så hvad er der i virkeligheden tilbage at kigge på? To hårdt pumpede fyre, der sætter deres venskab på spil og på mest pladderromantiske vis kæmper for at vinde den kyniske blondines hjerte. Hvis det ikke er kastende for en mand, så ved jeg snart ikke… I virkeligheden er This Means War ikke andet end en simpel romantisk komedie, med enkelte action sekvenser som krymmel på lagkagen, for på den måde at lokke fyrene med i biografen og tjene dobbelt så mange penge. Så fyrer! Lad jer ikke narre af dette lille marketing stunt. Send kæresten i biffen med en veninde og snup f.eks. i stedet en gang Discovery Channel eller Die Hard hjemme på sofaen. Bare dig, dit tv og en ramme bajere.
Se DET er mandeunderholdning!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce