Connery

The Royal Residence: Ferie #8

Hvad er smerte?

Av skal du ellers have vi sov længe. Ikke bare som i skulle vi ikke lige tage en lur, næh mere sådan en slags lad os da for guds skyld stå op henover middag og ligne lig.
The Royal Residence: Ferie #8
Så det gjorde vi altså, stod op, ja vi sov også længe og jo vi lignede også lig! Som så mange andre morgener valgte vi det klassiske håndklæde over skulderen sving, som vi efterhånden var temmelig rutinerede i. Vi skulle på stranden, man ved jo aldrig hvad stranden gemmer. Inden vi tog af sted stod vi dog lidt og diskuterede hvordan og hvorledes det var med solcreme. Vi havde brugt solcreme hele ugen og synes ligesom at grundfarven var ved at være der, desuden skulle vi ikke være længere på stranden end et par timer. Så jeg konkluderede som den überkloge mand jeg er, at solcreme er for bøsser og hudkræft er for rigtige mænd.
 
Når man har truffet den ekstremt fantastiske beslutning, er det vigtigt at man vælger, kun at blive et par timer på stranden, og ikke vælge at knalde brikker og bliver der i seks timer. For seks timer på ryggen uden solcreme, men med ekstremt store solbriller på, det giver en helt utrolig smuk rød kulør. Jeg var så rød, at der kom fire kogte hummere op af en gryde og grinte af mig. Det var et meget meget ømt syn! Men et par stykker med håndtag klarede det værste, der er noget over et par kolde med håndtag man ikke helt kan fornægte.
ANNONCE
The Royal Residence: Ferie #8
Samtidig var det også dagen hvor jeg havde besluttet at lade mig tatovere. En beslutning jeg har haft taget i et års tid, og bare ventet på at pris og mod ligesom var til det. Vi tjekkede en tatovør ud, alt var rent og sterilt, han havde ligget der længe og lavet en mængde flotte tatoveringer. Vi bestilte tid og slog ventetiden ihjel med grillkyllinger og et par små skarpe, og selvfølgelig et par kolde med håndtag. Jeg var nervøs, jeg svedte tran og jeg synes ikke ligefrem det var den fedeste beslutning jeg havde truffet. Men jeg satte mig tilrette og fik tegnet tatoveringen, den var som jeg ville have den. Dem der siger, at det kilder at blive tatoveret, de lyver og bør brænde op i helvede. Det gør helt urimeligt ondt. Da han var færdig med at tegne yderlinierne af min tatovering, var jeg lige ved at sige at det da også så meget cool ud. Chradser var forduftet til en internetcafe for lige at tjekke verden ud og da han kom tilbage stod han bare og grinede. Midt i mit smertehelvede kunne jeg godt se det sjove i det, men kombinationen af latter og en mand der tæver en nål med blæk i ryggen på en, det spiller ikke. Så Chradser skred igen og min time i helvede kunne fortsætte. Men den blev færdig og den blev præcis som den skulle. Så kan man diskutere om man kan lide tatoveringer eller ej. Men nu har jeg vist min, så skal I vise jeres.
ANNONCE
The Royal Residence: Ferie #8
Efterfølgende spiste vi lidt fornuftig mad, jeg sad vist temmelig sjovt på stolen, da min ryg stadig var en dejlig grød af smerte og blæk og desuden dækket af vitawrap. Da jeg blev dækket af vitawrap konstaterede Chradser tørt, at det da i det mindste ikke var første gang jeg prøvede det. Men mad fik vi, og en del kolde med håndtag for lige at tage toppen af mine stadigt rystende hænder. Fra restauranten røg vi lige forbi den bette kro hvor både Kurt og hans yndige kone Laila var på arbejde. Vi var blevet kendt som dem med de små-grå og vi havde en hyggelig time med Kurt og Laila. Vi har blandt investeret i de fedeste t-shirts, de bliver flashet ved en passende lejlighed.
 
Da det jo var vores sidste aften i byen skulle den have noget smadder. Vi strøg på Harleys og var dansegulvets konger hele natten. Det var konge. Nogle gange er der noget fantastisk ved at være stamgæster på et sted. For at få taget nogle billeder gik vi rundt og snakkede med alle.
ANNONCE
The Royal Residence: Ferie #8
Jeg forklarede at vi kom for et dansk internetmagasin og vi tog en røvfuld billeder. En enkelt sagde til Chradser at han ikke troede at vi kom fra et dansk internetmagasin og at billeder var til privatbrug, Chradser svarede 'you are right, they are for masturbation' kæmpe klasse kommentar. Billederne var skræmmende, for kønne var gæsterne fanme ikke! Men det gav en god griner og det var ligesom det, hele turen gik ud på.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce