Connery

The Royal Residence: Ferie #3

The saga continues...

Puha feriens første tømmermænd. Sangriaen havde tydeligvis sat sine meget markante spor.
The Royal Residence: Ferie #3
Vi lagde ud med en dagen derpå bæ-salut. Larmen må have sat en vis ærefrygt i sindet på vores rengøringsdame, hun kiggede i hvert fald forfærdet, da vi forlod værelset for at gå mod poolen.

Ved poolen blev morgencolaen skyllet ned med en ordentlig omgang vrede over tilstandene hos de fremmødte trunter. Sløjt sløjt sløjt, med mindre man selvfølgelig har en ting for bingo og rynker. Poolen blev indtaget med en amerikansk fodbold, og vi var tydeligvis de eneste, der havde været i poolen med solbriller på.

Vi blev iagtaget fra alle sider af hele nordens samlede mængde friværdi. En enkelt gang røg bolden lidt ved siden af og en ældre svensk herre kan have oplevet en kort bølge af hvad, der bedst kan beskrives som støvregn. Hans bedste reaktion var lige at løfte sit arrede ansigt og sige: "Hvor svært kan det egentlig være". Eller med mit kendskab til svensk er det cirka, hvad han sagde. Da han senere rejste sig for at gå ud og tømme sin stomi-pose kunne man se, at han var en af den slags mennesker, der er født på en tønde. Meget yndigt.
ANNONCE
The Royal Residence: Ferie #3
Vores poolrestauration var imidlertidigt ikke noget at råbe hurra for. Vi bestilte to velfortjente cheeseburgers. Jeg har aldrig i mit liv set sløjere burgers! En slags sammensurium af tørhed der definerer tristhed. Øv.

Vi besluttede os for at se, om ikke der skulle ligge en time på øjet og vente i den nærmeste solstol, og jo minsandten om ikke der gjorde. Men ikke en time, næ nej 13 minutter! Så blev vi vækket af en meget trind mand, måske endda svær, som dansede rundt om poolen mens han af sine lungers fulde kraft (og dømt efter størrelsen på hans korpus var det ikke så lidt) skreg: 'aqua gym, aqua gym!', og lur mig om ikke hupti wupti, poolen var fyldt med fede nordmænd, der bevægede sig i vandet. Sikken et show han stablede på benene den gode aqua gym fyr. Jeg har i den grad det forkerte job!
ANNONCE
The Royal Residence: Ferie #3
Vi strøg i stedet ud i receptionen og bestilte en omgang deepsea fishing hos den meget kønne norske jente, Johanna. Med hende i tankerne strøg vi på stranden og kiggede på patter. Hvor er det en fornuftig fritidsbeskæftigelse. Dog var der enkelte svipsere på stranden (se ovenstående billede).
Strandturen brugte vi også på at opfinde en lille gag. I bund og grund ganske simpelt, men til stor morskab for os. Hver gang en af de her grauballemands agrigater kom løbende ned af stranden, fik de lige temaet til Baywatch med på stranden. På skrift ikke skide skægt, men i virkeligheden utrolig morsomt når to danskere stod og sang: 'Some people stand in the darkness, afraid to step in to the light!'

Stranden blev med et stort grin efterladt og vi fandt en lille bæverding hvor de serverede en kold bajer - lækkert.
ANNONCE
The Royal Residence: Ferie #3
Aftensmaden blev brugt på et madtempel, et kulinarisk Shang-ri-la, en gourmetoplevelse, et eventyr af smagsløgsforkæling. Vi entrerede DEN BETTE KRO, en danskeroase midt i turisthelvede. Ind til Kurt og Laila. Hold fast et sted de havde banket på benene.

Loftet var smykket med reklamekasketter, på væggene hang billederne af 8 års minder. Minder der talte Ekstra Bladet artikler og folk i feststemning. Vi satte os tilrette, følte vi havde fundet vores kald, vores havn, vores Sams bar.

Vi forsøgte os med den helt forkerte lingo og bestilte to fadøl hos Kurt. Den bestilling blev straks lavet om til to kolde med håndtag. Og det fik vi! To gange stegt flæsk med persillesovs og to med håndtag. Usandsynlig høj klasse, madanmeldelse følger i nærtstående magasin.

Vi sluttede med fire fantastiske små grå, som blev serveret som seks centiliter med overfladespænding, hvilket egentlig bare blev til to med overfladespænding.
ANNONCE
The Royal Residence: Ferie #3
Efterfølgende røg vi på Harleys, der jo som tidligere beskrevet artikel var den eneste bar, hvor der egentlig skete noget.
 
Vi knaldede to klorsmagende gin & tonics i gulvet og fortsatte med to mere for ligesom at definere smagen af Greve badeland. Endnu engang præsterede vi at ryge på podiet og danse, og endnu engang blev vi temmelig fulde.

Det resulterede i, at vi valsede hjemad og slappede af. Men vi slappede ikke helt af for Chadser havde adskillige natlige besøg ud og hilse på Ulrik, mens han kørte den store hvide porcelæns bus. Men det var vel også at forvente, da han ikke havde drukket i 1½ måned forinden. Another night at the Roxbury!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce