Connery

The Royal Residence #1

Flytning, juletræ og abemasturbering...

Her kommer en opskrift, der har potentiale til at springe et køkken i luften!
The Royal Residence #1
Tag to drenge (ja ikke mænd, men drenge) og sæt dem sammen på ca. 100 kvm.

Umiddelbart lyder det som masser af plads for to mennesker, men da Showoff og jeg begge har en lydmæssig aura med en radius på godt 500 meter, så er 100 kvm. faktisk ret småt.

Nå, men dagen kom, hvor Showoff skulle flytte ind. Her valgte vi at demonstrere vores lederevner. Da alt det tunge skulle bæres op på fjerde sal, kiggede vi på Champen og Cronite. I kor sagde vi:

"Hvis I bærer op, så henter vi mad!"

De virkede ikke helt tilfredse, men med mærkelige gloser og fagter fik vi på en eller anden spøjs måde overbevist dem om, at det var for det bedste. Hurra for at kunne forme mennesker som gelé!

Jeg må sige, at det var en fornøjelse at Showoff skulle flytte ind. Ikke kun fordi vi er fremragende venner, men også fordi det var et helvede at trisse alene rundt i en stor lejlighed, hvis tomme udseende udelukkende mindede mig om min ekskæreste.

Showoff var netop gået fra konen også, så han var i samme tiltrængte situation, hvor luftforandring og "ude af øje, ude af sind" begrebet er den eneste vej frem.

Der gik således ikke lang tid, før vi havde skabt os et hyggeligt hjem med den fælles tanke, at nu skulle vi sgu bare have det hyggeligt og være nogle satans ungkarle. Vores hverdag skulle bestå af øl, fisse og så noget 90'er-agtig techno! Det første vi anskaffede, gjorde os ikke så fandens ungkarle-agtige - men et juletræ er jo et must i disse tider! Så efter jeg katastrofalt havde prøvet at sætte en lyskæde op på væggen som sådan noget nymodens abstrakt kunst, så kastede vi det i stedet over juletræet, og pludselig var julestemningen reddet.
ANNONCE
The Royal Residence #1
Nu er det jo Showoff, vi snakker om, så der skulle ikke gå længe, før den første skandale så lyset.

Jeg var ovre hos en kammerat, og da Showoffs trådløse router ikke virkede, lånte han min computer. Hvad han ikke vidste var, at min Skype laver autologin. Pludselig skrev en, der hed "Mygind". Han troede derfor, at det var mig, der sad hos min kammerat og skrev til ham. Samtalen var som følger:

Mygind: "Hvad laver du?"

Showoff: "Masturberer som en syg abe"

Mygind: "Okay, så vil jeg ikke forstyrre"

Hvad Showoff herefter fandt ud af var, at det var min søster, der skrev, og hvad han bare havde set som en sjov kommentar var lige pludselig blevet ret pinlig.

Som den tøs han er, reddede han selvfølgelig ikke trådene ud men valgte i stedet meget umodent bare at logge af - og så ringe til mig. Det var derfor en ret befippet Showoff, jeg fik i røret.

Showoff: "Øh, det kan godt være du lige skal ringe til din søster"

Chradser: "Hvorfor? Hvad har du NU lavet?"

Showoff: "Øh, noget med at masturbere"

Resten af samtalen skal jeg nok spare jer for, for den var primært fyldt med skældsord kombineret med småfnisen, fordi det alligevel var ret sjovt. Jeg lagde på, ringede til mig søster og forberedte mig på det værste. Så snart telefonen blev taget, hørte jeg min søster sige: "Er du færdig?".

Det tog mig et par minutter at forklare, at det ikke var mig, der havde skrevet, og det bare er sådan noget Showoff siger for sjov, og fordi han er et meget forstyrret menneske. I og med at han sad i min stol foran min computer, så håbede jeg virkelig, at det var sandt, at han ikke masturberede - og da slet ikke som en syg abe! Da Showoff og min søster senere mødte hinanden, var han en anelse rød i hovedet...

Ja, det var så første beretning fra det, vi har valgt at kalde The Royal Residence. Vi vil vende tilbage i fremtiden med lignende artikler, da vi er dømt til at dumme os på den ene eller anden måde med søstre, mødre og generelt bare damer! Og hvis vi skal være ærlige, så er dette bare et lille udpluk af hvor, vi kan dumme os!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce