Connery

The Psyke Project - Interview

Drengene fra The Psyke Project kom ud med sproget omkring deres forestående album

The Psyke Project - Interview
The Psyke Project udgiver d. 2. april deres nye album "Apnea", og i den sammenhæng har vi valgt at lave en artikel serie i tre dele, hvor dette er den sidste af de tre artikler omkring bandet.

Dagen er lørdag d. 24/3-07, og The Psyke Project har snart release på deres nyeste udspil "Apnea", og jeg er så heldig at jeg har fået lov til at lave et interview med dem samme dag som de har release party.
Jeg ankommer til Kulturhuset Islands brygge, og skal så finde min kontakt til bandet. Det går ret let, og inden længe er jeg sat i scene med to af drengene fra The Psyke Project, , som jeg skal interviewe. Forsangeren  Martin Nielskov og guitaristen Mikkel Vadstrup, byder mig velkommen og  jeg præsenterer mig selv, mens de stikker mig en kold belgisk øl, hvilket man jo ikke kan sige nej til.

Vi sætter os, og jeg spørger til at starte med drengene om hvilke forventninger de havde sat til sig selv da de startede på deres ny plade.
Forventninger! Jamen vi havde bestemt os for at det skulle være episk, og at der skulle mere tempo på pladen, i forehold til' Daikin' (red: deres første album).
Hvilken tanker har i gjort jer i forehold til lydbilleder?
Hmm. Det er svært at sige hvad vi helt præcist har gjort os af tanker, men overskriften for hele forløbet har været episk.
ANNONCE
The Psyke Project - Interview
Hvad kan jeres fans forvente af jer når de kommer ud i det danske land og høre jer?
Fest og farver. Vi vil give vores fan's en oplevelse for livet, og bare fyre den af med et kanonslag i røven.
Et kanonslag ligefrem. Det var alligevel ret drastisk.
Har Albummet volt jer nogen problemer?
Nej ikke rigtigt. Der har selvfølgelig været nogle tekniske problemer, men de blev ret hurtigt løst.
Hvad med selve musikken?
Der har egentlig ikke været nogen problemer, vi har frasorteret nogle numre, men det gør man jo altid. Man spytter jo ikke et helt album ud,  uden at man laver noget ind imellem som ikke er lige så godt som resten. Men i det store hele er det gået ret smertefrit.
I har jo haft en udskiftning på den ene guitar, hvordan kan det være?
Simon som spillede guitar før var oprindeligt trommeslager, og ønskede at bruge mere tid på det, så han valgte at stoppe. Og så har vi fået Sune Kaarsberg til at spille i stedet, og det er ham man kan opleve til koncerterne.
Har der så været nogen ændring i jeres musik, nu da Sune spiller i stedet for Simon?
Nej. Ikke rigtigt endnu. Simon har været med til at lave det nye album, så det er ikke noget vi kan mærke specielt meget endnu. Men i fremtiden vil man nok kunne høre en ændring, men en ny mand med nye idéer.
Når man lytter til jeres nye album kan man høre et stilskift på det sidste nummer. Kan i prøve at forklare hvordan det kan være?
Jamen vi fik en fyr der hedder Silas til at synge på det sidste nummer, og det virker ret godt. Det er noget som på en eller anden måde afslutter albummet, og giver en kontrast. Jeg (Martin) plejer at skrive vokalen til musikken, og ikke omvendt, og så kom det her nummer op som var oplagt at syng i stedet for mig, der står og skriger.
Det lyder som et spændende samarbejde, siger jeg og takker dem. Drengene skal nemlig tilbage, for instrumenterne venter på at få tæv af The Psyke Project, og jeg skal have mig endnu en kold øl mens jeg nyder koncerten og resten af deres release party.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce