Connery

The beer belly

En ølmave er ikke nødvendigvis en dårlig ting...!

Ja sgu - jeg er helt enig med dig i, at drikkevarer på stadion er for dyre. At give 40-50 kroner for en tynd fadøl, er simpelthen ikke godt nok. Heldigvis findes der en løsning på det.
The beer belly
At smugle en række dåseøl ind på stadion, kan til tider vise sig som en umulig opgave, men helt ærligt - at betale 40 kroner for en lille, kedelig fadøl er bare ikke ønsketænkning for en tørstig fyr som jeg. Derfor afholder jeg mig som oftest også fra at købe øl når jeg ser fodbold - jeg er ikke nærig, men kvaliteten er bare for ringe.

Det er der åbenbart også en række amerikanske knægte der har syntes, og derfor har de udformet et aggregat, der på genial vis kan hjælpe dig til at få en ordentlig øl, når fodboldtrangen melder sig. Produktet hedder The Beer Belly, og bør være del af alle drengerøves gadgetsamling.

Sådan virker den
Ølmaven er en blød plastikbeholder, der kan monteres om maven. Den er formet, så den kommer til at ligne en rigtig ølmave, dog skal den skjules under noget løst tøj, fx en skovmandsskjorte eller et par overalls.

Beholderen kan fyldes med de fleste væsker: øl, sodavand, vand (?!), kaffe, juice, spiritus - lige hvad du har lyst til at drikke. Fra ølmaven går en slange med en tud, du enten kan føre ned (og hive den ud gennem lynlåsen i bukserne og hælde indholdet i et glas) eller op (og drikke direkte fra slangen).

Er du en af dem, der er for fin til at drikke lunken øl, kan der, som ekstraudstyr, købes en Beerbelly Ice Pack Pleasure Extender, der enten kan smides i fryseren, monteres og holde væsken kold, eller varmes op, så kaffen ikke bliver kold. Som bonus kan den også bruges til at køle skader ned, eller varmebehandle et hold i ryggen.

Skulle du risikere at blive stoppet af en emsig kontrollør, er her et par svar du kan bruge, til at slippe ud af kattepinen:
- "Den er fuld af urin, og der er vist ingen af os, der har lyst til hverken at se eller tale om den..."
- "Min kone er gravid, og i sympati er jeg gået med til at bære den, så jeg kan mærke, hvor meget hun lider."
- "Vil du have en øl?"

Interesseret? Så køb The Beer Belly hos Firebox
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce