Connery

The 69 Eyes - Angels

The 69 Eyes sender nyt album på gaden.

1 ud af 6 stjerner
The 69 Eyes - Angels
Medie: CD
Label: EMI/Virgin

The 69 Eyes er et band fra Finland, og herfra hører vi ofte nogle dygtige og velspillede bands. Men i dette tilfælde er jeg personligt blevet skuffet.
Deres intro nummer, som i fin stil med pladen hedder Angels, starter de med nogle svævende lyde, og derefter rammes man at et udmærket guitar riff, og snart kommer vokalen på. Man får associationer til bandet Type O Negative, men desværre ikke med deres spænding og melankoli i vokalen. Senere i nummeret kommer der et mellemstykke, hvor forsanger Jyrki 69 forsøger på at lave en dyster latter i baggrunden, men desværre er der ikke det gysermoment i latteren, som man sidder og venter på.
Lidt længere ind på pladen møder vi nummeret Rocker, som starter i en mere klassisk rockstil, med et godt solidt guitar riff, og nogle relativt neutrale trommer, som alligevel formår at komme igennem til lytteren. Teksten i omkvædet virker lidt plat, og gør faktisk at hele nummeret falder til jorden. Wings&hearts er et nummer, som løfter albumet, for dette nummer er faktisk utroligt velspillet. Vokalen går dog stadig ind og virker lidt som et gimmick, på trods af at alle instrumenterne ligger helt tilpas i lydbilledet, og spiller på en måde hvor der kommer en rigtig god enhed ud af.
ANNONCE
The 69 Eyes - Angels
Lige efter Wings&Hearts kommer Star Of Fate, og hvis man kan lide stemningen i A Nightmare Before Christmas, så er dette nummeret som man skal have fat i, for der ligger både stemning, tempo og lyd i dette nummer, som vil passe perfekt ind i Tim Burtons film. Der ligger i slutningen af nummeret en flot guitarsolo, som viser hvad man burde kunne forvente fra guitarist Bazie.
I nummeret Shadow Of Your Life kan man mærke en langt mere troværdig Jyrki 69 hvor han ikke synger på helt samme måde som i de forrige nævnte numre, det virker som om han synger mere fra hjertet, og det giver en langt bedre vokal, og gør at dette nummer er et man kan blive hængende ved. Guitarist Bazie leverer også her den vare man har betalt for, og nummerets intro har en fantastisk klang, hvorefter det går over i et hårdere stykke med kor, trommer, guitar m.m.
The 69 Eyes virker på dette album stilmæssigt forvirret, som om at de ikke helt kan finde ro, og i nummeret Frankenhooker har de en mere pop/punk lyd på guitaren. Og her virker vokal ret malplaceret, som om den søger et fundament, som ikke er der.
 
I det store hele er Angels et album som ikke lever op til forventningerne, og det virker meget rodet med enkelte undtagelser. Lyden på selve albumet lyder professionelt, men det er som om der til stadighed mangler det sidste krydderi, som gør den helt sprød og spiseklar.
Jeg kan desværre ikke anbefale albumet, især da man rigtigt hurtigt bliver træt af det, og det får lov til at samle støv på cd hylden.

Trackliste
01: Angels  
ANNONCE
The 69 Eyes - Angels
02: Never Say Die  
The 69 Eyes - Angels
03: Rocker  
The 69 Eyes - Angels
04: Ghost  
The 69 Eyes - Angels
05: Perfect Skin  
The 69 Eyes - Angels
06: Wings & Hearts  
The 69 Eyes - Angels
07: Star Of Fate  
The 69 Eyes - Angels
08: Los Angeles  
The 69 Eyes - Angels
09: In My Name  
The 69 Eyes - Angels
10: Shadow Of Your Love  
ANNONCE
The 69 Eyes - Angels
11: Frankenhooker
Del

Seneste nyt

Annonce