Connery

TDC lancere BlackBerry til mobilen

TDC Mobil kommer nu på banen med e-mail teknologien BlackBerry.

TDC lancere BlackBerry til mobilen
TDC er ude før de andre mobilselvskaber og lancerer nu muligheden for at få BlackBerry. Allerede 3 milloner brugere har anskaffet sig BlackBerry verden over og nu har danskerne også mulighed for at være med på moden.

I det store hele henvender BlackBerry sig til foretningsfolk på farten, der har brug for at sende og modtage hurtige mails (trådløst selvfølgelig) og komme hurtigt på nettet for at tjekke
Peter Ibsen, vicedirektør for TDC mobil siger om BlackBerry: "TDC Mobil lægger vægt på at tilbyde sine kunder de bedste mobilløsninger på markedet, og BlackBerry er den førende trådløse teknologi for mobilkunder, der ønsker at være online og produktive, når de er på farten. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder BlackBerry 7290. Det giver dem en avanceret trådløs løsning, der opfylder deres kommunikations- og informationsbehov,"

Mark Guiberti, vicedirektør for det canadiske firma Research In Motion (RIM) er også meget positiv omkring sammenarbejdet med TDC og håber det kan forbedre kommunikationsmulighederne for erhvervsfolk i fremtiden.

I øjeblikket er det muligt at bruge BlackBerry hos 86 operatøre og i 44 forskellige lande.

Læs mere om TDC og RIM, menneskerne bag BlackBerry, her: TDC.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce