Connery

Ta' med DDJA 2013 på clubtour

DDJA holder Nominee Parties den kommende weekend, for at præsentere årets nominerede Mainstream DJ's

Foto: DDJA - Ta' med DDJA 2013 på clubtour Foto: DDJA
Sidste weekend var DDJA på tur ude i klubberne med deres Nominee Party, et setup hvor de nominerede til Danish DeeJay Awards bliver hyldet og ønsket held og lykke i kampen om statuetterne i Ballerup Arena 31. marts.
Musikmestrene til disse fester er de 4 DJ's der er nominerede i kategorien Årets Danske Mainstream DJ. De spiller hver en times sæt for at bevise hvad de kan.
ANNONCE
DDJA på tour. Foto: DDJA - Ta' med DDJA 2013 på clubtour DDJA på tour. Foto: DDJA
Om de fire DJ's skriver DDJA følgende i deres pressemeddelelse:
 

Anders K (Anders Kanstrup)
Den regerende mester er med sin titel og en imponerende samling af vellykkede remix, og massive gigs på steder som Ministry Of Sound, Hed Kandi, RAW og mange andre udfordrende steder, virkelig brudt fri fra den massive skare af DeeJays. Nu regnes Anders K blandt de største navne på den danske mainstream DeeJay-scene. Som DeeJay er Anders K meget teknisk dygtig, og der bliver altid leveret et energisk og effektivt sæt. Hans selvsikre og meget personlige stil er en 100% garanti for en skør, energisk og sidst men ikke mindst uforglemmelig fest. Udover sin solokarriere har Anders K teamet op med event-makeren Martin Nick, og sammen dannede de DeeJay-duoen TooManyLeftHands (TMLH). De fik deres debut kort tid før Copenhagen Fashion Week 2009, og takket være deres fantastiske DeeJay-sæts, blev de booket til tonsvis af store modefester som, Unique Models, Dior, Scoop Models, Heartbroken, Villa Rouge i Tivoli, Sankt Petri Hotel, og ja, selv den legendariske og DDJA-vindende klub,  Klub Lækker.

DJ Chrelle (Christian Larsen)
Danske Christan Larsen, bedre kendt som DJ Chrelle, er en af de mest erfarne og farverige DeeJays på den danske klubscene. Med en energi og udstråling som smitter af på alt og alle omkring ham, er han absolut en oplevelse værd. Udover at spille rundt omkring i landet, underviser han også andre i den ædle kunst at være en god DeeJay. Han spiller de fleste genrer, som har han aldrig gjort andet, men hans helt store passion og hjerte banker for House, henover Mainstream og til de helt store overraskelser. Endvidere er hans tekniske kunnen i et niveau for sig, ligesom hans fornemmelse for gulvet og hvad folk vil have. Det har tidligere resulteret i en nominering til Årets Danske Mainstream-DeeJay 3 år i træk, og de sidste 2 år har han vundet Danish DeeJay Battle. Udover at være en af de dygtigste DeeJays herhjemme, er Chrelle begyndt at producere. Det har resulteret i forskellige remixes og singler i eget navn. Bl.a. har han for nyligt remixet Darwich feat. Anna David - Solstorm i et lækkert funky clubbet version. For 4 år i træk, er Dj Chrelle nomineret til Årets Mainstream-DeeJay, Desuden stiller han op til Danish DeeJay Battle og har her muligheden for at vinde for 3. år i træk hvilket vil slå ny rekord.

Læs mere om DDJA 2013 her.

Moto (Anders Mathiasen)
Den odenseanske DeeJay Anders Mathiasen, bedre kendt som Moto, er en rutineret herre. Med mere end 10 års erfaring bag pulten, er han et sikkert valg til at starte festen. Så sikker at det er blevet til warm-ups for store navne som Avicii og Rune Rk. En fest der fortsætter på de danske radioer, såsom Radio Mojn og Radio Abc, der hver weekend nyder godt af Moto's mangeårige erfaring. Men det er ikke bare bag pulten, at Moto starter festen. Det sidste stykke tid har han også været at finde bag knapperne i studiet. Det er der kommet både egne produktioner og remixes ud af, som har gjort det godt på dancecharts og Itunes Chart herhjemme og i udlandet. Hans remixes tæller prominente navne som Camille Jones, Medina, Burhan G, Joey Moe og Michael Rune. Hans første single i eget navn "Du tæmmer mig" (feat. Jean Michel) gik direkte ind som #3 på Itunes dancechart og anden single, "Crying", er netop udkommet.

DJ NME (Ronnie Veiler)
Med mere end 25 år på den danske klubscene er Ronnie Veiler en af Danmarks mest erfaren DeeJays i branchen. I en årrække spillede Ronnie Veiler det meste af Europa tyndt med bl.a. jobs i Spanien, Italien, Schweiz, Tyskland, Holland, England, Sverige, Finland og Norge. I Danmark åbnede han tilbage i år 2000 Shakers i Kolding samt spillede til diverse undergrundsfester over hele landet. Ronnie er teknisk meget dygtig, og musikstilen er en blanding af de nyeste elektroniske hits, house classics og funkygrooves til fede discohits og 90'er anthems. Ronnie Veilers passion for musik blænder igennem når han indtager pulten. Ronnie har som producer, produceret og remixet det meste på den danske musikscene - endda med flere guld og platin plader hængende på væggen i hans studio. I slut 90'erne dannede han gruppen Cargo der hittede med "Porn Star" og "Loaded with Power" sammen med Kenn The Killer og Miké Simonsen. Ronnie Veiler har de seneste 7 år være resident DJ på Club Retro i Odense og været med til at skabe den musikprofil, som gjorde Club Retro til årets diskotek i 2012.

ANNONCE
Hvis du alligevel planlægger en bytur i weekenden, så tjek da ind på et af de nedenstående klubber. Uanset om du har mulighed for at dukke op, kan du stadig være med til at nå at stemme på dine favoritter: www.ddja.dk/stemogvind

Tidspunkt, samt diskotek og by for Danish DeeJay Awards Nominee Parties er som følger:
D. 8 marts 2013, Nattoget, Slagelse
D. 9 marts 2013, Diskotek 55, Frederikssund

Huske at I kan købe billetter til showet d. 31. marts på http://www.billetnet.dk/event/363749

Til slut har I her lidt af årets vært, Uffe Holm, til lattermusklen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce