Connery

Symbian tredobler salg

Salget af Symbian-styresystemet er siden sidste år mere end tredoblet.

Antallet af nye smartphones med Symbian styresystemet er, siden sidste år, mere end tredoblet. Resultaterne fra 2. kvartal viser at der blev sendt 7.8 millioner mobiltelefoner med Symbian på markedet, mod kun 2.4 millioner i samme periode sidste år.

Ser man på hele det første halvår af 2005, i forhold til samme periode sidste år, viser det en stigning af nye telefoner med Symbian på 191 %.

Foruden salget af mobiltelefoner, er antallet af producenter der bruger symbian, samt antallet af forskellige telefoner steget til 7 producenter med i alt 54 forskellige telefoner, mod 6 producenter med i alt 23 forskellige telefoner sidste år. 16 af disse er 3G-telefoner.

Symbians CEO, Nigel Clifford, er tilfreds med resultatet, men udtaler at der stadig er lang vej endnu. Selvom salget er tredoblet, er antallet af Symbian telefoner stadig relativt lille i forhold til det samlede antal af solgte mobiltelefoner i verden.

På verdensplan er mere end 39 millioner mobiltelefoner udstyret med et Symbian styresystem og endnu 50 forskellige nye mobiltelefoner er under udvikling fra 11 forskellige producenter. Der er i øjeblikket over 4100 forskellige 3.parts applikationer på markedet til Symbian telefoner.
ANNONCE
Symbian tredobler salg
Del

Seneste nyt

Annonce