Connery

Supervoksen – The Soundtrack

Creme for øregangen

4 ud af 6 stjerner
Som enhver anden film, så er der også blevet produceret et soundtrack til den nye danske ungdomsfilm, "Supervoksen", som havde premiere den 11. august 2006. Filmen er instrueret af Christina Rosendahl og det er hendes debut som spillefilmsinstruktør.
Supervoksen – The Soundtrack
Soundtracket er sammensat af Vagn Luv, der blandt andet er kendt fra sin tid med hiphop-pladeselskabet Skandaløs, samt sine produktioner for blandt andet U$O og CAS. Mest af alt er han dog kendt for sit musikalske samarbejde med soul og R 'n' B kunstneren Karen. Vagn Luv har desuden komponeret den originale score til filmen.

Soundtracet til "Supervoksen" er en god blanding af forskellige genrer og der er virkelig noget for enhver smag. Soundtracket tæller blandt andet tracks fra Veto, Pato, Karen, og ikke mindst Vincent Van Go Go, men også et helt nyt track med Pernille Rosendahl, der har lavet sin egen fortolkning af D:A:D. klassikeren "Laugh 'N' a Half". Dette nummer kræver dog en del tilvænning, da det på ingen måde kan måle sig med originaludgaven.

Når det så er sagt, så er resten af albummet en lækker forsmag på, hvad der er på den danske upcomming-scene lige nu. For eksempel er der Oh No Ono og deres lækre 'Keeping Warm In Cold Country', der også er at finde på deres kommende debutalbum, og 'Asle's Full blown Creep Mix' af Camille Jones' 'The Creeps'.

Kort sagt en lækker samling af nyt musik.

Her er numrene til soundtracket:

1. Pernille Rosendahl - Laugh 'N' A Half
2. Veto - Can You See Anything
3. Stereo Total - L'Amour 3
4. Camille Jones - The Creeps (Asle's Full Blown Creep Mix)
5. Vincent Van Go Go - We'll See
6. Pato - Old Number Sixteen
7. Trolle & Siebenhaar - Sweet Dogs
8. Karen - Paa Det Beat
9. Oh No Ono - Keeping Warm In Cold Country
10. Veto - Nemesis, Babe
11. Vincent Van Go Go - Assembly Line
12. Vagn Luv - Filmscore Medley
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce