Connery

Super Mario Proposal

Nogen frier på den mere klassiske måde, andre finder på forskellige kreative ting. De fleste har sikkert også set manden, der bliver afvist foran et fyldt stadion. Denne mand fandt sin egen måde at fri på, og har foreviget øjeblikket på Youtube!

Super Mario Proposal

Skal du fri, så skal du fandme gøre det ordentligt. Rigtige drengerøve vælger den sikre sti, og venter til de er presset så langt ud over kanten at de nærmest ikke kan gøre andet.

Andre springer ud i skidtet og frier på en opfindsom måde, som både giver en god historie, en glad pige og et ordentligt skrald om aftenen.

Kan du ikke komme udenomkring det, og bliver du nødt til at fri, eller har du mod alle odds faktisk fået ideen selv, så sørg for at gøre det på en ordentlig måde.

Fri på de vildeste, skøreste og mest fantasifulde måder. Tiden med det kedelige klassiske på knæ i en restaurant eller derhjemme, er slut - der skal mere til.

Vi snakker om at fri lige inden du skal springe bungee jumpe fra New Zealands bjerge. I flyet på vej til skydiving. Til store sportevents. Når i dykker ved de maldiviske øer. På toppen af de tibetanske bjerge, eller den Kinesiske mur. Du skal bare ikke gøre det imens hun spiller Super Mario.

Gutten nedunder vælger det sidste - og stodder er det helt sikkert, men monstro ikke hun havde ønsket sig noget andet?

Om ægteskab er der igennem tiden blevet sagt:

- Neil Patrick Harris som Barney Stinson: "Don't even think about getting married until you're 30"

- Eddie Murphy - Raw: "I want HALF!"

- De fleste ægteskaber slutter alligevel, så hvorfor ikke spare pengene og besværet.

- Næste punkt punkt på programmet bliver nul søvn og slave for den uhyrebærende frådemaskine, du har liggende ved siden af dig.

- Og pludselig går det op for en, at man er blevet gift med en Succubus.

ANNONCE
Super Mario Proposal
Det værste der kan ske?
Del

Seneste nyt

Annonce