Connery

Stodder i regnvejr – Del 2

Kunsten at score i regnvejr

Først forsøgte jeg at være stodder i et supermarked, og nu i stodder regnvejr. Ideer som i de flestes øjne er skøre, måske direkte idiotiske, men i mine er de geniale. Hvorfor ikke opsøge heldet, hvor man ikke forventer det er muligt? Hvorfor ikke bare kaste sig ud i livet og gøre alt det sjove imens man stadig er ung? Hvorfor ikke bare tage chancen, det kan højst gå galt? Ja, man ved jo aldrig om man møder pigen i sit liv. Det gjorde jeg!

ANNONCE
Stodder i regnvejr – Del 2
Eller det vil sige, at det troede jeg at jeg gjorde. Det er efterhånden længe siden, hun er hun droppet, men hun nåede da at blive 'pigen i noget af mit liv'. En meget, meget vigtig detalje - Det i nu skal læse, virker nemlig - det gjorde det i hvert fald for mig!
Men for jer som ikke aner hvad jeg snakker om, I bør tage et kig på følgende tre artikler. De vil helt sikkert gøre jer klogere:

Stodder i et supermarked - Del 1
Stodder i et supermarked - Del 2
Og selvfølgelig indledningen til netop denne artikel:
Stodder i regnvejr - Del 1

Kort fortalt, handler det om at jeg har forsøgt at score damer på en ikke-traditionel måde. Skriver mine erfaringer og oplevelser, gode som dårlige, ned og deler dem derefter med jer. Rigtig god fornøjelse!
I har ventet længe, i har været tålmodige, men i har været uden et andet valg. Og det skal i virkelig have tak for!

Undskyldninger er der altid nok af. Jeg kunne for eksempel, i en af mine daglige onani-aktioner, være kommet til at ødelægge min computer, og dermed muligheden for at skrive. En undskyldning som sagtens kunne være aktuel, men som så meget andet, ville være en løgn i dette tilfælde. Men en fact er nu engang, at tung sæd er et direkte dræbende ingrediens, overfor tastaturer!

Men for en gang skyld føler jeg, at jeg gjorde det rigtige, i at vente med at skrive denne artikel. Ja, og jeg mener egentlig også, at I kan være ganske godt tilfredse. Min ide med at score damer i regnvejr, endte nemlig i en vaske ægte succes. Ja, tro det eller ej, som skrevet ovenfor fik jeg tilfredsstillet min absolut bedste ven. Men den tror jeg vi skal lade ligge her.

Det var egentlig ikke meningen at jeg ville score 'rigtigt'. Planen var at jeg bare ville gøre som sidst, nemlig udelukkende at gå efter trunternes telefonnumre. 'Desværre' var det en plan der gik i vasken, da jeg mødte hende her, som var både smukkere, sødere og mere lige til end alle de andre. Ja, en pige som på daværende tidspunkt var direkte perfekt i mine øjne! But she is no more!

For at starte et sted, så har mange af jer sikkert haft tanken: 'Hvorfor gider han egentlig gøre det? Er han dybt idiot?' Første spørgsmål skal jeg forklare jer, men spørgsmål nummer to vil jeg lade stå hen i det uvisse. Lidt idiot er man vel altid.

Det handler som ved så mange andre fritidsinteresser om, at overskride sine grænser. At udvikle sig selv i den positive retning. Få en større selvtillid og se det positive i en ellers grå hverdag. Og det er jo bogstavelig talt hvad jeg har gjort her. I skal prøve det! Som sagt, det virker!

Vi kender alle til vand. Vi ved hvad det er, hvor det kommer fra og hvad det kan blandt andet kan bruges til. Men for god ordens skyld kommer her et kort resume fra folkeskolens dræbende kedelige fysiktimer:
'Vand er flere steder i verden et yderst kendt stof. Blandt nørder kendt som H2O, blandt jyder som hovedingrediensen i en isterning, blandt kvinder som mirakelmidlet der kan rengøre tøj og blandt fyre som væsken der transporterer shampoo fra håret ned til fødderne. Vand er faktisk en så genial opfindelse at selv Mao, opfinderen af spisepindene, misunder hovedet bag.'

Men alt med en positiv side, har også en negativ bagside, selvom man fysisk i vands tilfælde ikke kan se forskel. Vand har nemlig den negative effekt på alt, at man ved blot den mindste berøring bliver våd. Og det er jo netop derfor vi fyre bliver bag skærmen i regnvejr. Hvad skal vi bruge vandet til når vi alligevel ingen shampoo har i håret?

Jo, kære venner: Vi skal have fisk - nærmere betegnet filet! Dog ikke den traditionelle form for filet, der stammer fra steder, hvor vandet løber. Næh sømænd, denne gang skal vi have filet der stammer fra stedet, hvor vandet går. Nemlig kvindens nedre dele.

Gør som jeg, opsøg det ukendte, gør som beskrevet i tredje og sidste del af 'Stodder i regnvejr' trilogien.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce