Connery

Stodder i regnvejr - Del 1

Kunsten at score i regnvejr!

Nogle mener det er ærgerligt, nogle er ligeglade (måske er de aldrig glade?) og andre glæder sig over sommerens snarlige ende. Jeg tager det som endnu en udfordring - Lige meget om de er iført BH eller overfrakke, så vil menneskets bedste ven, kvinden, inderst inde altid have den samme smag af fisk mellem benene!
ANNONCE
Stodder i regnvejr - Del 1
Apropos fisk, så stod juli måned på rekord meget sol og høje temperaturer, og august på det stik modsatte, rekord meget regn og ligeledes lave temperaturer. Man må sige det har været en omvæltning at gå fra det ene og direkte til det andet, men uanset hvad kan vi på kort sigt intet stille op mod naturens gang.

Men tænker vi derimod langsigtet, burde vi lovliggøre afbrænding af køleskabe, frysere mm., og dermed også freon, for på den måde ude i fremtiden, at sikre os en længere periode med bar hud på de danske strande?
 
Regnen har nu i flere uger stået ned i 'lårtykke stråler', og flere steder, specielt i Nordjylland, har der fundet oversvømmelser sted. Endnu en god grund til at jeg ikke vil være jyde - selv Vorherre er imod jer! Nææh du, at bo på 4. sal i København er livet!
 
Det i mine, og største delen af Danmarks befolknings øjne, dårlige vejr, er en ting. Jeg holder mig så vidt muligt indendørs når det regner. Men en anden ting er, når folk siger: 'Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning!'. Sømænd, må i drukne en særdeles langsom og smertefuld død i en oversvømmet nordjysk kælder, kun iført blomstret nattøj og tænke: 'Fuck, fuck, fuck! - hvorfor tjekkede jeg ikke vejrudsigten inden jeg gik herned efter is. Så jeg kunne have iført mig våddragt og iltflaske?'!
 
Nå - Nok snak om døden, dårligt vejr, dårlig påklædning og om hvad vi i fremtiden burde gøre for at fremskaffe en længere sommer. Faktum er at det netop nu øsregner. Så lad os hellere se tingene fra den lyse side, og få det bedst mulige ud af det dårlige vejr. Men hvordan?
 
Nogle af jer har sikkert læst min til tider skøre artikel: 'Stodder i et supermarked', hvor jeg gjorde mig selv til grin i et forsøg på at score kassedamer. Jeg ofrede mig udelukkende for jeres skyld, og fik testet hvilke supermarkedskæder, hvilken påklædning og hvilken scorereplik man skulle benytte sig af m.m., hvis man ville dele væsker med det modsatte køn. Kort sagt: Jeg gjorde det alt hårde og særdeles pinlige arbejde, og lod jer stå tilbage med håndfuld gode råd i bagagen. Der var, hvis angsten blev overvundet, en kasse filet i luften. Hvis I forstår sådan lille en?
 
Men hvor mange af jer har egentlig taget mine ord for gode varer og prøvet at nedlægge en kassedame? Jeg tror ikke der er ret mange, hvis der overhovedet er nogle, der har.

Jeg må derfor konstatere, at artiklen måske var god læselig underholdning, men set i mit personlige bakspejl, var der så overhovedet nogen ide med at udarbejde, samt bruge så megen tid på research til den, hvis ingen alligevel ønskede at efterligne mig? Spildte jeg bare min dyrebare tid?
 
Muligvis, muligvis ikke - det må være op til jer at svare på det spørgsmål. Men uanset hvad, er det nu et stykke tid siden min færden i  
Så hvis du føler dig overset af pigerne og bliver ikke længere tilfredsstillet af din altid nære ven, højre hånd? Ønsker du at prøve den ægte vare, men er bistanden gået til hash, cola og andre gode sager? Har du opbrugt dine to gratis filmdownloads på Demospasser.dk og er Kristian.com ikke lige din smag? Kan du ikke længere blive liderlig af de ellers ganske frække piger på TV-shoppen, og ved du ikke hvad du skal foretage dig når computeren er i stykker og regnen vælter ned?

Så er løsningen nær: Læs med i del 2, hvor jeg vil give gode råd til hvordan man scorer i regnvejr, samt beskrive min færden i Københavns våde gader!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce