Connery

Stegt kyllingebryst med æbler og bacon

Træt af lørdags kyllingen? Du er ikke den eneste.

Stegt kyllingebryst med æbler og bacon                   
 
Ingredienser:
4 stk kyllingebryst (fileter uden skind og ben) à 175 g
1 pk. Baconskiver
1 æble
2 fed hvidløg
Timian
Salt
Peber

Sauce:
25 g. smør
1 spsk. Mel
væde fra kyllingen
½ l piskefløde
2 spsk dijonsennep
1 lille bdt persille
Salt
Peber                 
2 små spids- eller savoykål
Vand
Smør.
ANNONCE
Stegt kyllingebryst med æbler og bacon
Snit kyllingebrysterne to gange på tværs og kom æblebåde i de to lommer. Pak hvert bryst ind i bacon. Krydr med salt, peber og timian samt knust hvidløg, læg dem i et ovnfast fad og sæt dem i ovnen ca. 30-40 minutter ved 200 grader C.

Smørret smeltes i en gryde, mel tilsættes og røres godt sammen. Fond og fløde tilsættes lidt efter lidt under omrøring, smag til med dijonsennep. Tilsæt hakket persille til sidst.

Kålen halveres på langs og stokken skæres fra. kålen blancheres i spilkogende, letsaltet vand i 4-5 minutter. læg kålen i et dørslag og lad den dryppe af. Smelt evt. lidt smør i gryden og vend kålen heri.

Kyllingebrysterne anrettes på letkogt savoy- eller spidskål og saucen hældes ved.

Server med små nye kartofler eller
pillekartofler.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce