Connery

Standing Under - Love

Standing Unders plade ”Love” er voksenpop, der ikke kan fremkalde de store følelser.

1 ud af 6 stjerner
Det skønne ved pop er, at det er letgenkendeligt og iørefaldende. Faren ved pop er, at det kan være så poleret og produceret, at det mister sin sjæl, eller måske aldrig har haft en. Standing Under er pop, når det ikke må gøre ondt nogen steder. Det rører mig overhovedet ikke. Det har ingen sjæl.
ANNONCE
Standing Under - Love
Hvem står så bag Standing Under? Det gør Gary Snider, en efterhånden gammel rotte i musikfaget. Den herboende canadier har gennem mange år indspillet soloplader og optrådt med både musik og underholdning over hele landet. Men det helt store gennembrud har han aldrig fået. Sammen med sønnen Robert Snider og sangerinden Sarah Krogh Møller har han dannet gruppen Standing Under. Pladen, der bærer den originale titel "Love", omhandler emnet kærlighed, som jo må siges at være et velkendt tema for popsange.

Jovist, Sarah Krogh Møller har en smuk og klar stemme. Men den har intet særpræg, den er bare nydelig. Det er også tydeligt, at Gary Snider er habil på sin guitar. Den kommer dog, efter min mening, ikke til sin ret her. Sønnike Robert Snider rapper på en del af numrene. Og det gør han vel også meget pænt. Det er i hvert fald, qua hans canadiske rødder, befriet for den flade danske accent. Men jeg synes ikke rigtig det passer ind i musikken.

"Love" er rigtig nydeligt voksenpop tilsat lidt guitar og moderne rap "Eminem-style". Det er svært at forestille sig, hvor pladen kunne have sin berettigelse, andet end som underliggende musik til en hyggelig aften med vennerne omkring spisebordet, nydeligt dækket op med god mad og vin i Rosendahlkaraflerne, mens der bliver diskuteret friværdi og sidste nyt indenfor Webergrill.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce