Connery

Spleen United klar med ny single og ny turné

Det Roskilde-aktuelle band Spleen United fejrer sommeren med en genfortolkning af deres single 'Sunset To Sunset'

Spleen United klar med ny single og ny turné
Det danske band Spleen United fejrer årstiden med de lange dage og lyse nætter, ved at genfortolke deres eget nummer: ”Sunset To Sunset”. Her får de hjælp fra forfatter og smagsdommer Knud Romer. Den ordrige og energiske eks-reklamemand pladedebuterer som oplæser på ”Sunset To Sunset”, med en fortolkning af det klassiske Holger Drachmann digt fra 1875, De lyse Nætter.
 
”Sunset to Sunset” er et Prodigy-inspireret technobrag, der beskriver jagten på festen og ekstasen, tømmermændene, eftertænksomheden og ikke mindst vejen tilbage til euforien igen. Alt sammen i timerne fra solnedgang til solnedgang.  
 
Originalversionen af ”Sunset to Sunset” findes på albummet ”School Of Euphoria”, hvorfra singlerne ”Days Of Thunder” og ”Misery”, med Gitte Nielsen, allerede har markeret sig som energiske smagsprøver på Spleen Uniteds unikke evne til at sprøjte et skud mørk galde ind på dansegulvet.
 

Flere koncerter på vej

Samtidigt med udgivelsen af ’Sunset to Sunset” offentliggør Spleen United en dansk efterårsturne. Bandet har ry som et overordentligt effektivt liveband, og deres koncerter ledsages altid af imponerende visuelle effekter.  Den formel ændres der ikke på, når bandet sætter kurs mod udvalgte spillesteder til efteråret på en mindre tour. Du kan opleve Spleen United live følgende steder:

 
22.11 - Voxhall, Århus
23.11 - Skråen, Aalborg
24.11 - Kulturmaskinen, Odense
29.11 - Store Vega, Kbh
01.12 - Vershuset, Næstved
 
Billetsalget er startet d. 22. juni.
 
Den nye single er i butikkerne og på iTunes d. 25. juni.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce