Connery

Spænding til hele weekend

Danmark har valgt og nu er der tid til at kaste sig over bookmakerne igen

Her sidder jeg så midt i en valggyser og skal finde weekendens spil,  hvilket sikkert er afgjort når du læser disse linier, ellers skal det da være gået helt i Øråd.
 
Samtidig er der så helt i baggrunden og helt i skyggen af valget også Europa League kampe og var turneringen ikke negligeret før, ja så var den især denne aften opfattet som noget helt igennem sekundært.
 
Dermed vil jeg blot konstatere at der selvfølgelig er lidt ubekendte faktorer på nogle hold, men det vil jeg selvfølgelig prøve at tage højde for i de spil jeg vælger.
 
Apropos valgte spil, så tager vi også en let opsummering af sidste uge, som endte meget tæt på Status Quo, vi havde 12 units i spil og fik lidt over 11 tilbage. Så ikke en uge der er værd at bruge meget spalteplads på.
 
Skal dog lige nævne den italienske finte jeg nævnte igen, med remis i den italienske åbningsrunde, som endte med at være i den forgangne weekend. Havde man spillet uafgjort i alle 10 kampe, så havde man haft 4 rigitge, et kryds man i snit havde fået 3,2 på, så havde man smidt en unit på hver, ja så havde man fået knap 13 tilbage.  Men det gider jeg heller ikke bruge mere krudt på, i stedet vil jeg springe til denne weekend.
 
Lørdag d. 17 september kl. 17
HB Køge - AGF

Man skal ikke en gang være fra Århus for at se værdien her. I 6 af 8 kampe har HB Køge lukket mere end 2,5 mål ind, og forsvaret var jo sønderskudt i sidste weekend, hvor man virkeligt var ramt af skader.
I Århus holdte de to gange Søren, Berg og Larsen deres egen lille fest og scorede tilsammen fire mål i kampen mod Midtjylland.
Så århussianerne drømmer allerede om mere og de har tidligere mærket at drømmene hurtigt kan gå den anden vej.
Men her har de alle chancer for at fortsætte på den superoptimistiske stil
Odds 3,1 hos Sportingbet på at AGF scorer over 2,5 mål i kampen er for højt
Det satses der 2 units på
 
Lørdag den 17. september kl 21
Lille – Sochaux

5 kampe er der spillet i Ligue1, og for udeholdets vedkommende har der været mål i begge ender i alle kampene, mestrene fra Lille har også holdt underholdningen højt og de smed også en 2-0 føring væk i midtugen, hvor de spillede 2-2 i CL.
Sidste år var det ganske vist taktiske opgør og kun et mål tilsammen i de to opgør, men holdene står godt til hinanden og med Lille’s midtuge kamp in mente, så synes jeg det ligner mål i begge ender.
Odds 2,1 for at begge hold scorer ved Bet365 prøves med 2 units
 
Lørdag den 17. september kl. 22
Sevilla- Real Sociadad

Begge hold står på 4-3 i målscore og 4 point efter de to første runder. Negredo har været i storform for Sevilla og har skudt på alt. Imanol Agirretxe  ligeså for Sociadad og begge har scoret 3 mål indtil videre.
Sociedad kommer med super moral efter at have hentet 0-2 nede mod Barcalona og alligeve fået det ene point.
Håber på en masse mål til natkassebolden med to hold der historisk spiller målrige opgør med hinanden, de seneste 5 af 6 er endt med mål fra begge hold og også med over 2,5 mål og oftest også godt over.
Tager dog bare over 2,5 mål her
3 units på over 2,5 mål ved Expekt som tilbyder odds 1,7
 
Søndag den 18. september kl. 14.30
Tottenham-Liverpool

Et brag af en kamp eller en langdræber det kan blive både fugl eller fisk her, de seneste par sæsoner har det været nogle seværdige opgør og tror også det bliver det her.
Tottenham sparede alle vigtige spillere torsdag, fordi Rednapp havde denne kamp i tankerne.
De har lejet en af de skarpeste angribere i Adebayor og han lynede også i sidste weekend.
Synes Ladbrokes ligger klar for højt på om den langlemmede togoleser scorer.
2 units på Adebayor to score til odds 3,25 hos Ladbrokes
 
 
Søndag d. 18 september kl 15.
Udinese – Fiorentina

Evigt unge Antonio Di Natale har startet den nye sæson hvor han slap den gamle, nemlig i målform, han scorede i første runde og her torsdag aften ligeledes i Europa League. Den gamle målræv har de sidste par sæsoner scoret hhv. 28 og 29 mål for 35 og 36 kampe.
Alle er dog ikke ude med odds endnu.
Men Sportingbet med 2,4 for at Antonio Di Natale scorer i kampen er et 2 units spil værd.
 
Søndag den 18, september kl 17
Manchester united- Chelsea

To af de stadig seks ubesejrede hold fra Premier League mødes i hvad der bør være et brag af en kamp.
Det bliver næsten ikke større, CL gik i gang i midtugen og her mødes de så igen. Sandsynligvis med De Gea tilbage i målet til trods for brav indsats af Lindegaard. En spansk målmand med mange talenter, men med en svarhed for skud i bunden af målet, det ved Chelsea alt om og de bør også have evnerne til at udnytte det. Samtidig er Rooney og co. I storform og hjemmeholdet bør bestemt også score.
De to holds indbyrdes opgør, har bragt mål fra begge hold i fire af de seneste fem.
Synes 1,8 og opad er indsaten  værd , når vi snakker mål fra begge hold.
3 units på Begge hold scorer til odds 1,83 hos blandt andet 888sport.com
 
Det var hvad vi havde valgt at bringe til denne weekend, god fornøjelse.
ANNONCE
Hvis du først springer med på mine artikler nu, kan jeg lige opsummere lidt om hvem jeg er, ganske kort:

Jeg har de sidste fire år har skrevet spilletips på forskellige danske internetsites, alle årene med ganske pænt overskud.

Pt skriver jeg kun på tipsomtip.com under pseudonymerne Kunden & Ghost.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce