Connery

Sony smider for 900 kroners gaming i februars PlayStation Plus pulje

BioShock Collection, Sims 4 og en VR titel

PlayStations online-abonnement, der agerer gate for adgang til online multiplayer-gaming på konsollen, er også tjenesten der måned for måned disker nye gratis spil ud, der kan spilles når blot man er medlem af tjenesten. Som de fleste ved, har man en måned til at sørge for at krydse titlerne af til sit online-bibliotek, ellers er chancen misset.

Well, PlayStation Plus var ikke voldsomt imponerende i deres gaveudvalg, i løbet af 2019, men 2020 er startet godt ud. I Januar måned fik medlemmerne en guldklump i Uncharted: The Nathan Drake Collection-samlingen af spil, og denne måned er næsten lige så godt. 

PS Plus i februar byder nemlig på BioShock: The Collection, en pakke der består af spillene BioShock, Bioshock 2 og BioShock Infinite - alle remastered i 1080p, inklusive alle single-player add-ons til spillene. 

Et andet spil, og i en helt anden boldgade er fra den populære The Sims-franchise, der fejrer deres 20-års jubilæum i februar, ved at smide The Sims 4 med i månedens pakke.

Sidst er der PlayStation VR-spillet Firewall Zero Hour - en multiplayer shooter, der kræver PlayStation VR-kittet, for at kunne spilles.

De tre spil er alle tilgængelige via PlayStation Plus fra den 4. februar 2020.

ANNONCE
BioShock: The Collection
The Sims 4
Firewall Zero Hour
Del

Seneste nyt

Annonce