Connery

Soldater overfaldet

Danmarks historiens vildeste røveri, 22 soldater fik stjålet deres våben

Soldater overfaldet
Tankespind: Det perfekte røveri.

Klokken er 2300, og om mindre end en time skal vi i gang. Vi skal udføre Danmarks historiens mest gennemtænkte røveri. Det hele skal forgå på mindre end 5 min. Der må ikke gå noget galt.

Hvorfor og hvordan.
Tanken om at lave Danmarks mest perfekte røveri, havde længe strejfet os, vi vidste det kunne gøres, og når det først var blevet gjort, ville ingen kunne gøre det igen.

Derfor skulle det planlægges ned til mindste detalje. Målet skulle være militæret og det skulle gøres på under 5 min.

Klokken 0100
Vi skal ud af døren, vi er i alt 7 mennesker. Vi har to 4x4 Nissan Navara Kingcab biler, en Audi A4 Stationcar og en WV Transporter.
Bilerne er placeret, så vi hurtigt kan flygte i dem. Målet er øvelsesområdet, ved Høvelte kaserne.

Vi ved at der klokken 0130 er øvelse, og at de omkring klokken 0300 vil gå over landevejen 3 km nord for kasernen. Det er her vi vil slå til.

Vi ved, de kun er 2 delinger ude. Hver deling har 22 mand, og der er 6 KM i mellem dem.

Vi ved, der kun er 2 officerer med, som har radio kontakt. Der er ikke er køretøjer i nærheden. Køretøjerne vil være i modsatte lejr på det tidspunkt, hvor vi slår til.

Hvad vi skal, kan jeg ikke røbe endnu...

Klokken nærmer sig tidspunktet. Vi har parkeret vores to Nissan i vejkanten ved indkørslen til en skov. Vi kan se i skæret fra månen, at delingen kommer gående, og om lidt skal vi være klar. Dette vil skrive overskrifter i Danmarks aviser i mange uger frem over.
ANNONCE
Soldater overfaldet
Jeg står og kigger på en gruppe soldater. Der er 22 i alt. Alle bærer gevær af typen M16. Vi har omringet dem, og står og truer dem med Gaspistoler, som vi har købt på et kræmmermarked. De ser ikke glade ud, men de virker bange, og skræmte.

Nu bliver der råbt, at alle skal ligge sig ned. Officeren er den første, hans radio bliver fjernet og lagt ind i bilen. Hurtigt har vi samlet alle deres geværer, og vi befinder os i den ene Nissan på vej igennem skoven. Den anden bil holder og venter 2,5 minut længere, til vi er kommet sikkert væk. Det hele har taget 4,35 minutter.

Grunden til vi tør er, at vi ved de ikke må udsætte sig selv for fare i IKKE krigstid, og vi ved alle har løst krudt.

Vi ankommer til bil nummer to vores Audi. Alle geværer, som vi har lastet i kasser, bliver lastet over i bagagerummet og så afsted!.

Vores mål er tankstationen ved lufthavnen i København, vi ved vi har under 35 min før alarmen og politiet er underrettet og har spærret broen til Sverige.

Vi ankommer til tanken, og får læsset alle M16 geværer over i den hvide Transporter og turen går nu til Malmø.

De andre har ringet og meddelt, at der over politiradioen er kommet en melding om røveri i Høvelte.    
Vi har lige begået det mest sindssyge røveri i Danmark, og snart vil vi begå det største i Sverige.
ANNONCE
Soldater overfaldet
Alle de våben vi besidder nu, er funktionsdygtige. Det eneste som afholdt soldaterne i at bruge dem, var at de er alle låst, og ikke kan affyre skarp ammunition før spidsen af løbet er skruet af.
På en øvelse må der desuden kun skydes med løst krudt, men det er de samme våben som bliver brugt på skydebanen.

Vi mangler kun ammunition, og i Sverige kan det nemt skaffes. Om mindre end 4 dage, sidder vi alle med over 23 millioner hver.

Læs med næste gang....
Når vi finder frem til den bunker i Sverige, som skal skaffe os ammunition.
ANNONCE
Soldater overfaldet
Del

Seneste nyt

Annonce