Connery

Slingbox

Giv dit tv nyt liv med en Slingbox!

Mobilt-tv har længe været på markedet, men også begrænset af, hvilke signaler man har kunne opfange på sit lille mobile tv i 7 tommers sort/hvid med masser af sne på skærmen. Sling Media har løsningen på fremtidens private transmission af tv-signaler, så der er muligheder i stedet for begrænsninger.
ANNONCE
Slingbox
Ganske kort så kan dimsen på en fiks måde vha. en bredbåndsopkobling transmitere signalet fra dit hjemme tv via dit private LAN og videre til din bærbare eller din windowsbaserede mobiltelefon.

Det betyder så, at du får nøjagtigt de samme kanaler som hjemme på dit eget tv, og det endda uden at være i besiddelse af et tv-tuner kort i din bærbare. Det kræves dog, at man kører Windows, for ellers virker skidtet ikke.

Måske lidt af et minus, hvis man er mega nørd og kører alle mulige andre operativsystemer.

Tilbage til boxen - nu er det heldigvis ikke sådan, at man er tvangsindlagt til, at se de programmer der netop vises på tv, for signalet kører uafhængigt af, hvad der vises på det tv, som boxen er tilsluttet.
ANNONCE
Slingbox
Der er en masse tekniske begreber, som beskriver hvad der sker med transmissionen, men den skal jeg nok spare dig for, da jeg ikke selv fatter alt af, hvad der skrives, og dermed ville rode mig ud i en længere søforklaring uden mening.

Det fede ved Slingboxen er klart, at man får en vildt nem betjening i form af en fjernbetjening, der indeholder alle de funktioner man kander fra lille magiske plastik kasse (fjernbetjeningen) man har hjemme på stuebordet.

Ydermere kan man selv bestemme, om man vil se tv i full-screen eller blot som en lille applikation, som kører mens man sidder på job og får fugtige underhylere i den bagende varme. Klart en fordel, da chefen jo nok ellers ville brokke sig lidt over, at man igen sad og så Glamour eller et af de infame boligindretningsprogrammer, hvor designerne får frit spil, til at indrette et hjem på en måde ingen nulevende mennesker ønsker.

Boxen ser ikke ud til, at blive markedsført på det danske markede endnu, men kan bestilles via Sling Medias hjemmeside til ca. kr 2000,-.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce