Connery

Skattemisbrug

Politikerne bruger skattekroner på sprut, hvad er der egentlig galt med det?

Søren (stiv som en) Pind og Lars (har i bundet en) Løkke Rasmussen er kommet i kraftig modvind. De to drengerøve, har gået lidt for kraftigt til snapsen, og smidt bilagene direkte ned i statskassen. Er der tale om karaktermord eller mangler aviserne bare noget at skrive om?
ANNONCE
Skattemisbrug
20 snaps og 5 fadøl har ramt forsiden i dagens aviser. Det er sket efter Ekstra Bladet har afsløret (uhh huu) misbruget. Det helt store diskussionsemne over frokostbordet, er derfor enten a) de skide venstre folk er nogle værre barylere, b) alle politikere er korrupte c) fuck det, og find noget ordentligt at fylde forsiden med.

Jeg må erkende at en forside fyldt med 20 snaps og 5 fadøl, faktisk lidt luner mit hjerte. Jeg er bare skuffet over, at der ikke er en regning fra en stripklub gemt i bilagene også! Jeg må i hvert fald erkende, at jeg har løst mange verdenssituationer over en flaske rødvin eller to, og ofte sker det jo også, at de gode ideer og gåpåmodet kommer ekstra kraftigt snigende i en brandert!

På billedet er det den til altid indholdsløse avis BT, som har lavet en lille latterlig test med en remse, som jeg ikke engang kan sige ædru (se videoen her). Gad vide om ikke også de 20 snaps og 5 fadøl, ryger ind som skattefradrag på BT's konto. Så det endnu engang er vi skatteydere der betaler regningen?

Spørgsmålet er vel egentlig ikke, om vi skal unde vores politikere lidt sjov i gaden i ny og næ? Vi har trods alt en statsminister, som næsten er afholdsmand. Lad dog rationerne gå til de andre folkevalgte tosser. Spørgsmålet må i stedet være, er det i orden at stoppe en god druktur efter 20 snaps og 5 fadøl? Hvad synes du?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce