Connery

Skandale!

Verdens Frækkeste Mørbrad

I dag onsdag den 3. august, nu næsten 60 år siden verdens første A-bombe blev droppet over Hiroshima, har METRO droppet en tilsvarende, men dog ikke så ødelæggende bombe.
Skandale!
Ja, du læste rigtigt. METRO varehuset, der primært henvender sig til virksomheder har i dag valgt at sende deres annonce på gaden og ind i folks hjem med et billede af en oksemørbrad, der er placeret i en positur, der i den grad leder tankerne hen på et pragteksemplar af det mandlige forplantningsorgan...og så kan man oven i købet få den til kun 119,75 pr. kg!!

Det er gæsteskribentens hensigt at se, hvor langt denne historie kan drives. Så det næste, der sker, er at et læserbrev vil blive sendt til de danske tabloid-magasiner a.k.a. Ekstra Bladet og BT. Hvor undertegnede vil slå på METROs manglende anstændighed idet, de kan finde på at sende denne form for pseudoporno lige hjem i folks stuer.

METRO skal selvfølgelig have samme henvendelse, så de har mulighed for at forsvare sig, men desværre får de først læserbrevet som de sidste...

Fortsættelse følger!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce