Connery

Sikken et hundebryllup

Jeg har hørt om begrebet "et rigtigt hundeliv", men "et rigtigt hundebryllup"?

Det er ellers ikke småting, der foregår rundt omkring i verdenen. Det nyeste skud på stammen af mærkværdige ting, må vist være det ekstravagante bryllup mellem de 2 labradorhunde Shamsher og Diana.
Sikken et hundebryllup
Hvor finder sådan noget sted, er der måske nogle, der spørger sig selv? Selvom det sagtens kunne lyde, som noget enten de skøre amerikanere eller ligeså skøre japanere kunne finde på, skal vi nu i dette tilfælde til Jaipur, Indien.

Historien bag dette mærkværdige påfund er, at de to hunde mødtes igennem et hundeforum på Internettet. Da hunde, af indlysende grunde, ikke har den store mulighed for selv at føre musen rundt, er det nok nærmere hundenes ejere, der skal have æren for dette hundemøde.

Om det var kærlighed ved første vov, vides ikke med sikkerhed. Under alle omstændigheder førte det til det smukke bryllup, hvor der var inviteret 350 gæster (af racen Homo Sapiens) og så de nærmeste hundevenner af bryllupsparret. Hvis man ikke havde modtaget en invitation med posten, var der ingen adgang. For at undgå uventede gæster, var der hyret politi til begivenheden.

Manish Sharma, som var præsten, der udførte vielsen, udtalte umiddelbart efter bryluppet: "Jeg var nervøs i starten, men efter lidt tid gik det bedre. Alle ritualer blev udført som var det mennesker og ikke dyr. Det var rigtig godt, og jeg nød hele arrangementet"

Jeg ved ærlig talt ikke, hvad den dybere mening med sådan et bryllup er. Om de nu også skal kigge efter hus med stor have til "børnene", eller om de skal samle alle deres bankkonti og have fællesøkonomi, ja det må guderne vide.

Vi må bare alle håbe at deres hundeliv ikke får den oprindelige danske betydning, nemlig et elendigt og trælsomt liv, men at de lever lykkeligt til deres dages ende.

Se et RealPlayer klip fra bryluppet her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce