Connery

Sicknature aka Acorn

Ny plade på vej...

Den danske rapper Sicknature der også kalder sig Acorn, og som har gjort det til sit kendetegn at rappe på engelsk. Arbejder hårdt i disse dage for der er snart en ny plade på vej...
Sicknature aka Acorn
Sicknature har ikke ladet høre fra sig siden 2005, hvor han udkom med pladen "The Outbreak" hvor blandt andet Coolio og Tha Alkoholiks var med på. Men tavsheden er ved at blive brudt, for Sicknature arbejder hårdt på sin kommende plade i disse dage og skulle alt gå efter planen, så skulle pladen være i handlen i løbet af 2007.

Så jeg tog en lille snak med ham om de sidste par år og selvfølgelig om den kommende plade, for at se hvad jeg kunne få ud af ham af hemmeligheder.

Siden 2005 hvor du udkom med albummet "The Outbreak" har vi ikke hørt noget fra dig, hvordan kan det være?
Det skyldes blandt andet at jeg har haft travlt med at producere for andre artister. "The Outbreak" var desuden en del mere klub-orienteret og kommerciel end mine tidligere udgivelser, og nok ikke helt igennem identisk med det jeg ønsker at lave. Så jeg har også brugt en del tid til at finde mig selv igen.

Okay, men du arbejder jo på en plade pt. vil det så sige at du har fundet dig selv igen?
Det er derfor det tager en del mere tid end beregnet. Jeg kunne, hvis jeg ville, lave et album på 14 dage. Men jeg vil være sikker på, at jeg har mig selv med hele vejen denne gang.

I 2005 skrev du kontrakt med pladeselskabet Confidenzial Records, men opsagde samarbejdet allerede i 2006. Du står nu på egen hånd igen og producerer selv, har det også været en del af grunden til at vi ikke har hørt fra dig så længe?
At samarbejdet ophørte var egentlig ikke grunden til at jeg har været væk et stykke tid. Men udgivelsen af "The Outbreak" og de mange kompromisløsninger i forbindelse med denne, har klart påvirket mig. Og ja, det er en del af grunden til, at jeg har brugt så meget tid på at overveje mit kommende album.
 
Som du tidligere nævnte, så har du brugt en del tid på at producere for andre artister, f.eks. har du produceret numre på den kommende L-Ron Harald plade, den kommende Jeppe Rapp plade, Capiones kommende plade og den kommende Angie plade. Er det ikke svært at finde tid til at arbejde på din egen plade?
Det er et prioriteringsspørgsmål. Da jeg i takt med musikken arbejder fuld tid som folkeskolelærer, kan det være svært at finde energi til det. Men så nedprioriterer jeg andre ting som byture, kærester osv.
 
Dit nye album skulle jo udkomme her i 2007, er det stadig planen. Hvis ja, hvornår?
Det er planen... men alt kan jo ske... Der er ingen fastlagt dato endnu.

Men hvad er temaet på din kommende plade? Kan vi forvente det er tilbage til NY lyden, er det de alternative stilarter som vi hørte på "Sicknature" pladen, eller er det ovre i den  små - kommercielle Club lyd, eller noget helt fjerde?
Lyden vil primært blive NY-inspireret, da det var den lyd jeg faldt for, da jeg begyndte at høre hiphop. Med det sagt, vil jeg pointere at meget af det vil blive en del mere innovativt end det plejer at være fra min side. Det vil sige, jeg har også bevæget mig i musiske baner, som ikke er typiske for hiphop.

Det lyder spændende, er sikker på der er flere der er spændte på at se hvad du har fundet på. Men hvor har du samlet inspiration fra?
Alle steder fra. Der er nok inspiration at hente i denne her syge verden, hvis man kigger godt efter...

Inspiration fra denne her syge verden, hmm... Er det ikke det alle gør, altså får inspiration fra den verden de lever i. Hvad er det der gør din nye plade så speciel på det punkt?
Det er ikke inspirationskilderne der gør den speciel. Det er skildringen af de temaer jeg vælger at arbejde med. Jeg har valgt at gøre det på min egen måde. Og denne gang, uden at gå på kompromis. Så når man lytter til det kommende album, er det ikke den kommercielle storm man slipper løs. Men derimod en hvirvelvind af personlig poesi, bakket op af klassiske, men samtidigt anderledes lydbilleder.

Du er noget hemmelighedsfuld, kan godt høre at du ikke vil fortælle for meget..
Men hvad kommer pladen til at hedde?

Pladen kommer til at hedde: "Honey, I'm Home"

Kan vi forvente andre navne på pladen? Du har jo tidligere lavet numre med Coolio, Tha Alkaholiks  m.m.
Der dukker nok et par velrespekterede hiphop navne op, men vil ikke afsløre hvilke...

Hmm.. Ej, come on du må da give mine læsere noget fra godteposen.. ?!
Kan ikke fortælle hvem endnu... Sorry

Kan du ikke bare nævne et navn?
Ok...Jeg kan nævne at Tue Track aka Track72 har produceret et af numrene...

Okay, men bliver det stadig engelsk rap eller kan vi forvente at der kommer dansk rap på pladen?
Nej, det bliver udelukkende engelsksproget rap

Så har vi da lidt at gå efter, nu hvor vi skal vente i spænding. Men tak fordi du gad åbne lidt op for godteposen og held og lykke med pladen
Tak tak
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce