Connery

Scooter - Excess all areas

Tyske Scooter for fuld udblæsning!

4 ud af 6 stjerner
Og det skete i de dage, at Pallisgaard startede som ung og yderst grøn DJ i den lokale ungdomsklub. Dette var begyndelsen til et liv, hvor musik skulle spille en yderst dominerende del. Den gang var Scooter ligeledes ny på markedet og de største hits hed "Move Your Ass" og "Hyper Hyper".
ANNONCE
Scooter - Excess all areas
Niels der var ansvarlig for ungdomsklubben og selvbestaltet MC-klub, havde en klar og umisforståelig holdning til musik a'la Scooter - "tysk trampetechno, der burde forbydes". Det skal lige siges, at han var mere til Bryan Adams og Grease Megamix - ja tyg lidt på den...

Excess All Areas tager H.P. Baxxter (hvorfor har han to x'er i sit navn?), Rick J. Jordan og Jay Frog lytteren igennem hele deres gloværdige karriere, der begyndte i 1994, med udgivelsen af førnævnte "Hyper Hyper" og sidenhen har bragts os clubbing hits som The "Logical Song" og "How Much Is The Fish".

CD'en indeholder en koncertoptagelse fra Hamborg, så hvis du søger brugbare numre som DJ, går du forgæves, men søger du en totaloplevelse af, hvad Scooter står for live, så er du på rette spor.

Alle de kendte numre, som man husker Scooter for, er med på CD'en, men man må undre sig over, at der ikke er blevet plads til numre som "How Much Is The Fish" og "Faster, Harder, Scooter", når de numre figurerer på DVD-optalesen af samme koncert.

At CD'en så heller ikke er en "brugbar" opsamling trækker ned i den samlede bedømmelse - det må kunne gøres bedre!

DVD'erne er derimod en komplet rundrejse i det univers Scooter i dagligdagen render rundt i. Skive 1 indeholder ligesom CD'en koncertoptagelsen fra Hamborg, men foruden den, så er der Backstage-reportager, fan-interviews, tour-dagbog o.m.a.

Skive 2 er den mest brugbare for DJs, hvis du da er indehaver af en DVJ-X1 fra Pioneer. Her er masser af musikvideoer - faktisk hele 33 stk af slagsen, fra de helt gamle crowdpleasers "Hyper Hyper" og "I'm Raving" over "Shake That" til "Apache Rocks The Bottom". Det holder sgu hundrede!

Dertil kommer Rick J. Jordans Directors Cut af "One (Always Hardcore)", Making Ofs, samt kommentarer fra samtlige bandmedlemmer til samtlige videoer, som absolut er seværdige hjemme, når der skal studeres musik.

Er du Scooter-fan, så er både CD og DVD et absolut must-have - også selv om der ikke er tale om en revolutionerende udgivelse. Er du ny i Scooters verden, så er Excess All Areas et godt sted at starte. Siger tysk trampetechno dig derimod intet, så kommer Marie Carmen Koppel nok snart med en plade...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce