Connery

Sanctum

James Cameron har lagt navn til denne film, men har ikke meget med den at gøre.

1 ud af 6 stjerner
Drengerøvs faktor og info:

Drengerøvs faktor: 40 %

(Hvad betyder ninjaer og drengerøvsfaktor)


Original titel: Sanctum

 

USA/Australien, 2011

Instruktør: Alister Grierson

Medv: Rhys Wakefield, Richard Roxburgh, Allison Cratchley, Ioan Gruffudd og Christopher Baker

Genre: Action/Drama

Billedformat: 1.85:1

Lyd: Dolby Digital 5.1/DTS/SDDS

Længde: 108 min.

Premiere dato: 24. februar 2011

Biodistributør: SF-Film


 

 
ANNONCE
Sanctum - Trailer

Under en cyklon bliver et hold bestående af fem dykkere fanget i en undersøisk grotte, i Papua Ny Guinea og bla, bla, bla… Du ved sikkert allerede, hvor det her fører hen. Nogen af dem dør og nogen af dem overlever. Der er intet nyt under solen og handlingen er derfor ikke være at resumere.



 

 
ANNONCE
SF-Film - Sanctum SF-Film

Historien, karaktererne og dialogen er nemlig så klichefyldte, at man til tider krummer tæer og undrer sig over, hvordan skuespillerne overhovedet kan få sig selv til, at sige de replikker uden at grine. Jeg kan ikke anbefale nogen at se Sanctum, med mindre man er passioneret dykker eller bare ikke kan få nok af 3D film. At James Cameron overhovedet har lagt navn til dette makværk, er mig en gåde.



 

 
ANNONCE
SF-Film - Sanctum SF-Film

Sanctum virker mest af alt som en tv film. Havde det ikke været for James Camerons involvering som producer, havde filmen formentligt aldrig set et biograflærred. Den eneste grund til, at se filmen skulle være for den velfungerende 3D effekt, som filmen trods alt byder på. Men selv den bliver irriterende efter ca. 1 times tid.



 

 
ANNONCE
SF-Film - Sanctum SF-Film

Dette er til dato min korteste anmeldelse! Grunden er, at jeg ikke har noget som helst at sige om denne film andet end... FØJ!



 

 
Del

Seneste nyt

Annonce