Connery

San Andreas 1. del

Rockstar Games har igen smidt en ny og bedre version af GTA på gaden. Jeg har kigget lidt på det, så læs første del af artiklen her.

San Andreas 1. del
For 5 år siden flygtede Carl Johnson fra det store pres, der lå på ham i Los Santos til San Andreas. San Andreas: en by som ødelægger sig selv pga. problemer med bander, narko og korruption. Stedet, hvor filmstjerner og millionærer gør deres bedste for at undgå narko dealere og gadebanderne.

Nu er vi nået ind i 90'erne og Carl bliver nødt til at vende tilbage, for hans mor er lige blevet myrdet, familien er ved at falde fra hinanden og hans barndomskvarter er på vej mod enden.

På vejen tilbage til sin hjemby, bliver han stoppet af nogle korrupte betjente, som beskylder ham for mord. Carl Johnson alias CJ bliver tvunget til at bevæge sig igennem hele staten San Andreas for at redde hans familie og få kontrol over sit gamle kvarter. (The Streets)
ANNONCE
San Andreas 1. del
Liberty City. Vice City. Nu San Andreas, endnu et fedt kapitel i den længe ventede serie. Grand Theft Auto vender stærkt tilbage med endnu en efterfølger til Grand Theft Auto 3. San Andreas udkommer på Playstation II.

Spillet forventes ifølge EB Games at komme i butikkerne d. 29/10-04

Du kan se traileren til spillet her.

Der er ikke andet tilbage at sige, end: glæd dig! Jeg er en af de nørder som allerede har forud bestilt spillet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce