Connery

Samsungs nyeste flagskibs-tv, tager "rammeløs"-udtrykket til et nyt niveau

Synes du at rammer er noget pjat? Her er dit nye tv

Årets store elektronikmesse i Las Vegas danner endnu en gang rammer for vilde produktafsløringer, og mindst en af dem kommer fra Samsung. 

Det nye flagskibs-tv byder ved første øjekast, på et ret imponerende design. Rammen er nærmest ikke-eksisterende, og tv'et har et screen-body ratio på 99%. 

Samtidig udnytter TV'et QLED-teknologien til fylde, og præsenteres i en form, der ikke er mere end 15mm tyk - over hele skærmen. 

ANNONCE
Samsungs nyeste flagskibs-tv, tager "rammeløs"-udtrykket til et nyt niveau

Det nye flagskib har fået navnet Q950TS. Det er 85" stort, og har 'true to life' 8K - som er det næste buzzword vi skal have lært.

True to life 8K er en standard, der er blevet udformet af 8K forbundets certificerede test specifikationer, og for at kunne certificeres til dette, skal displayet ud over at vise indhold i 8K opløsning, også leve op til en række krav i forhold til farvegengivelse og lysforhold. 

Q950 er også udstyret med AI, selvfølgelig. Det kommer til udtryk med adaptiv billegengivelse, der tager højde for lysdistribution i forhold til enkelte scener på skærmen - og lysforhold i rummet det befinder sig i. 

Den kunstige intelligens benyttes også til real-time opskalering af 4K indhold. 

Det store skærmareal kommer også til gavn på andre måder, for den kunstige intelligens. Samsung har udstyret tv'et med Object Tracking Sound+, der benytter AI til at matche lydbevægelsen, med objekter der bevæger sig på skærmen - og udsender det i 5.1 surround sound signal. 

Der er selvfølgelig indbygget stemmeassistent, både Samsungs egen Bixby, men også Amazon Alexa og Google Assistant - der bliver tilgængelige på alle Samsungs 8K QLED fra 2020. 

Det var informationen i første omgang - der er endnu ingen informationer på priser og lancering i Danmark, men forvent ikke at det rammer, før et godt stykke inde i det nye år.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce