Connery

Salamidrengene

Var på kongeligt besøg i Middelfart, og talte bl.a. om deres debutalbum som har release dato 1 maj.

Salamidrengene
Nu var det altså ikke kun rigshospitalet, som havde kongeligt besøg den 23 april, for faktisk kunne vi her i byen ved den lille bro, nærmere betegnet i Middelfart sagtens føle os lige så royale. Vi havde nemlig besøg af ingen ringere end Kong Salami samt to fra hans følge.

 De tre medlemmer af bandet gjorde mig den ære, at stoppe op og nyde en kop øl sammen med mig over en snak, mens solen langsomt sank ned i vest bag bæltet. De var på vej til hjembyen Århus efter en lang dag i København, hvor de blandt andet havde spillet live i det gamle radiohus til DR Showet Radiohuset Rocker. Bandet fortalte om hvor travlt de havde haft siden D.A.D's  Jakob "Cobber" Binzer, havde trukket deres demo frem af den store bunke på bordet foran ham, og dermed også givet startskuddet til at Kong Salami pludselig ikke kun var at finde på små røgfyldte spillesteder, men også på video og cd.
Den første maj er dagen, hvor ikke kun arbejderne tager fri og svajer med de røde faner, men også dagen hvor Kong Salami's debut album Fredspiben, bliver tændt op i hele landet. De første røgskyer vil være at se på TV2' program Go' Morgen, hvor de kommer og spiller to numre fra albummet. Derefter går det hurtigt tilbage til Århus hvor de kl 16:00 spiller op i TP Musik i Frederiksgade 38.
ANNONCE
Salamidrengene
En af de ting som jeg havde gået og brudt min hjerne med, siden jeg første gang hørte deres album, som jeg forøvrigt stadig går og smånynner, er hvor i alverden de havde navnet Kong Salami fra. Så selvfølgelig var det også det spørgsmål som stod øverst på den krøllede huskeseddel jeg havde i lommen. Lidt tøvende og med et smil på læben, fik jeg så forklaringen af "Den store Emil" Samsing. Hans far havde været i Spanien på ferie sammen med nogle gode venner for år tilbage, og som det er når man er på ferie, var de taget på bar. Nu viste det sig at der lige netop på denne bar var mandestriptease. Noget som det kvindelige publikum helt klart nød i fulde drag. Stripperen som var på scenen var ikke kun en øvet fyr, men også yderst populær blandt det kvindelige pumblikum. Grunden var ganske simpelt den, at han var en mand som var mere end godt udrystet, og da han efter sin optræden atter skulle forlade scenen, havde der da også stillet sig bodyguards op for at beskytte ham mod famlende kvindehænder. Alt imens de gjorde deres bedste for at yde manden fuld beskyttelse, forkyndte de med høj røst: til side, til side, her kommer Kong Salami.
ANNONCE
Salamidrengene
Efter at vi havde grinet lidt af den historie, spurgte jeg så til deres videeo. De fortalte mig at de ikke kun var meget glade for resultatet, men også glædede sig til at den skulle vises frem. Den var blevet indspillet i filmbyen og regissøren havde været ingen ringere end den super talentfulde Kasper Thorsting, som også stod bagved Kashmir filmen "Rocket brothers", og sidst "Solo" med Popstar Jon. Videoen er lavet over deres nummer "Lille dreng" som nok er et af de numre på deres album, som sidder mest fast i ens øregang.

Inden mørket sænkede sig og den store Emil Samsing, silverback Carsten Nielsen og den smukke Rebecca Chipeta vendte næsen mod det jydske fastland, fik jeg lige spurgt lidt til deres planer denne sommer, da det ville være dejligt hvis de kom ud, og spredte og delte noget af deres livsglæde med alle os andre. Desværre kunne de ikke helt give mig svar på det endnu, da de stadig lå i forhandlinger med booking selskaberne. Hvad der dog er sikkert, er at de kommer og gir' den gas i starten af august, til Danmarks grimmeste festival i Århus, hvor også Connery er fast gæst.

HUSK tirsdag d. 1maj

kl. 07:00 Morgentv på TV2
kl. 16:00 Livekoncert hos TP Musik, Frederiksgade 38, Århus
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce