Connery

Sådan kan du låne penge i Norge nemt og hurtigt

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Har du pludselig fået behov for at låne penge i Norge, så kan du her i denne artikel blive meget klogere på, hvordan det foregår, hvor meget det koster, og hvor du med fordel kan henvende dig henne. Der er nemlig forskellige måder at låne penge i Norge på, men i stedet for at undersøge vilkårene og mulighederne hos hver af de forskellige udbydere, så kan du i stedet for benytte dig af en såkaldt finansagent, hvor det hele er samlet ét sted. 

Norges største finansagent

Norges største såkaldte finansagent er Nanofinans. Her kan du søge om lån hos intet mindre end 21 forskellige banker på samme tid, og på den måde kan du hurtigt og nemt finde ud af, hvilken bank der giver dig de bedste vilkår og priser på dit lån. 
Alt i alt har du via Nanofinans mulighed for at låne helt op til 500.000 kr., og der bliver ikke sat spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene på. 

Sådan foregår det

Hvis du kunne tænke dig at undersøge dine muligheder for at låne penge gennem Nanofinans, skal du starte med at klikke dig ind på nanofinans.no. Her bliver du præsenteret for deres låneberegner, hvor du kan udfylde de forskellige felter. 
Her kan du blandt andet vælge, hvor mange penge du har brug for at låne. Lånebeløbet starter fra 10.000 kr. og går op til 500.000 kr. Efterfølgende kan du udfylde, hvor lang en tilbagebetalingstid du ønsker, og du kan vælge, om du med lånet ønsker at samle al din gæld ét sted. Til sidst kan du se, hvordan renteniveauerne ligger, og du kan dermed også se, hvor meget lånet kommer til at koste dig alt afhængigt af, om du skal betale en lav, middel eller en høj rente. 

Hvor meget koster det så?

Hvor meget det kommer til at koste dig at tage et lån i Norge afhænger blandt andet af følgende faktorer: 

  • Hvor stort et beløb du har brug for at låne
  • Hvor lang tid du ønsker at være om at betale lånet tilbage
  • Hvor meget du skal betale i rente
ANNONCE

Fordi det er relevant på forhånd at vide, hvor meget lånet kommer til at koste kan du nedenfor finde et beregningseksempel med udgangspunkt i et lånebeløb på 150.000 kr.:

Den nominelle rente er fra 6,39% og op til 21,95%, mens den effektive rente er fra 6,81% til 24,4%. For eksempel, hvis du ønsker at låne et lidt større beløb, kan du låne 150.000 kroner over 10 år med en effektiv rente på 13,2%. Omkostningerne ved dette lån vil være 112.573 kroner, og det samlede tilbagebetalingsbeløb vil være 262.573 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce