Connery

Sådan finder du de billigste rejser - 3 gode tips

Vi mennesker har sjældent rejst så meget, som vi gør i dag. Hvor dét at rejse førhen var forbeholdt folk med penge, kan langt de fleste af os nu få råd til rejser. Det kræver blot, at vi ved, hvorhenne vi skal lede efter dem. Vi har snakket med rejse- og besparelseseksperten Axel Hemborg fra tripplo.com. I nedenstående kan du se 3 gode tips, som han er kommet med i forhold til at finde de billigste rejser.

#1 Vær i god tid

Hvis du gerne vil finde frem til de billigste rejser, bør du først og fremmest sørge for at være i god tid. Så snart du har fundet ud af, hvornår du gerne vil afsted, bør du straks gå i gang med at lede efter flybilletter og hoteller. Jo tættere du kommer på afrejsedagen, jo mere koster rejserne som regel. Bestil derfor gerne din rejse omtrent to måneder i forvejen.

Søger du eventyr? Så kan du også vælge at lade være med at bestille overhovedet og satse på en afbudsrejse. Afbudsrejser udbydes i sidste øjeblik, og de er blandt de billigste, der findes. Ulempen er dog, at du med en afbudsrejse ikke selv kan bestemme, hvor du gerne vil hen.

#2 Brug sammenligningssider og sociale medier

Der findes masser af gode sammenligningssider dedikeret til dig, der søger billige rejser. Én af de mest populære er tripplo.com, som både omfatter rejsetips og en oversigt over discountkoder på rejser til Finland, Frankrig, Tyskland, Holland, Norge, Sverige og England. Cnbc.com er også velbesøgt at af verdens rejselystne, og dét skyldes blandt andet, at de løbende bringer artikler, som hjælper dig med at komme ud og rejse uden at vælte budgettet. For eksempel argumenteres der i én af deres seneste artikler for, at det ideelle bookingtidspunkt for enhver rejsende er 59 dage før afgangen. Bliv klogere på årsagen her.

Udover dette, så er det oplagt at følge diverse rejseselskabers sider på de sociale medier for at holde øje med gode tilbud mv.

#3 Hold øje på rejseselskabernes egen side og brug prisovervågning 

Det kan være en god ide at tjekke rejseselskabernes egen hjemmeside, for her kan du nogle gange finde eksklusive og skarpe tilbud, som de kun tilbyder på deres egen side, og som du ikke finder andre steder.

Husk også at du kan sætte “overvågning” på specifikke billetter, ruter eller ture, hvor du kan få tilsendt opdateringer om pris til din mail, så du på den måde kan holde øje med, hvornår der dukker nogle skarpe priser op.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce