Connery

Sådan bliver du fuld

Kig her og få det, du ikke har brug for – gode måder at blive fuld på!

Sådan bliver du fuld
I denne artikel vil jeg belære folket lidt om gode måder at blive fuld på!

Hvis man lige tygger ordene igennem igen og derefter niver sig i armen (nej, ikke tryllestaven, men den der går ud fra skulderen), så vil man opdage, at det nok er en af verdens mest underlige sætninger! Det svarer nogenlunde til, at man lærer 20 måder at acceptere et tilbud om en uges ekstra betalt ferie på. Dybt åndssvagt!

...og dog. Jo, det var åndssvagt - men jeg skulle lige være sikker. I torsdags kom jeg nemlig selv på en god idé til at blive fuld på. Sammen med tre Panodil brugte jeg hele fredag formiddag på arbejdet til at erkende, hvor god idéen egentlig havde været. Så selvom det er halvåndssvag, så lad os da samle nogle gode måder at blive fuld på.

Indledningsvis kan jeg da lige nævne, at den ældste i samlingen - og tilmed nemmeste - er at gå ind i Netto, købe 8 Ren Pilsnere og en plasticpose - knap 30 kr. er den nette sum for sådan en omgang - ikke for at reklamere for nogle bestemte firmaer eller varer, men den metode har altså altid virket for undertegnede samt en hel del andre. 8 øl holder jo ikke til en hel aften - men man behøver altså heller ikke bruge en hel aften på at drikke dem! Selv synes jeg, at 8 øl passer glimrende til en Champions League-kamp tirsdag aften. Jeg skulle også lige hilse at sige, at en plasticpose kan også holde til 10 øl, hvis man holder på bunden af den. Man kunne også være et svin og købe to poser med 8 pilsnere i hver. Som konklusion på denne her indledende metode, kan man sige, at antallet af øl man vil drikke bestemmer man selv - men de bedste hverdagsbranderter sker altså med billige øl! For lige at få alle med, så er en fodboldkamp ikke en nødvendighed - synkronsvømning kan også gå - eller en skive med Suspekt!

Nu har vi slugt klumpen, og kan gå videre til en lidt mere raffineret og dyrere metode, men hvad gør det, når SU"en er så høj, som den er? Som en lille indskydelse kan jeg da lige øse lidt af min erfaring og fortælle, at jo flere penge man vil ofre på at blive fuld - jo skæggere måder kan man blive det på! Dermed ikke sagt, at man er et bedre menneske, fordi kiloprisen på sit bræk dagen efter er højere - det ved vi alle jo, man er! Der er sku lidt mere stil over at bruge single malt whisky, der har lagret i 12 år, til sin Irish Coffie frem for King George eller McCloud (men derfor bliver man ikke nødvendigvis mere fuld, og de to omtalte mærker er ganske glimrende). Efter denne lige indskydelse, vil jeg lige fortælle, om endnu en herlig og livsbekræftende måde, man kan drikke sig et kølle i øret.

Som man kan læse i

Vi har alle været den alder, hvor man tømte forældrenes barskab. Hvis man stadig bor hjemme, er denne måde simpelthen tæt på at være genial! I kan nok selv regne ud, hvad der skal ske! Man finder et antal portvinsglas, gerne svarende til antallet af mennesker omkring bordet, en dælens masse portvin og begynder at drikke shots! Portvin er vel nok dejligt! Hvis man har lyst til en større udfordring, så smutter du lige hen i VP og køber en god flaske kirsebærvin til en flad 20'er (det er faktisk udemærket sådan noget Cherita). Den flaske kirsebærvin tager en flaske snaps, en flaske Kaluha - det smager ok rent - samt en valgfri flaske i hånden og vandrer hen til bordet, hvor I sidder. Den valgfrie flaske kan være alt fra whisky til en Muscat dessertvin. Det kan varmt anbefales at have en anden type drikkelse på bordet, fx øl, da det ellers godt kan blive en smule vammelt hen af aftenen.

Som et ekstra input kan jeg nævne, at de to sidste metoder er gode til et mix - det var således sådan et mix af dem, der gjorde, at jeg kiggede meget lystent på Panodil den fredag.

Nu har jeg lige kort beskrevet om typer af drikkelse, der kan få en i højt humør. Der er også andre parametre, der kan varieres for at prøve noget nyt. Du kunne fx starte med at finde et andet stamværtshus end Havnekroen. Det ville måske også hjælpe, hvis du spillede andre ølspil end 31, 500 og fisk!

Nu hvor I lige har læst et par tips, så grav i din hjerne, og skriv et godt tip eller en god historie! Skriv om en sindssyg brandert, et cool sted at drikke - eller fortæl en joke (for jer, der har tatoveret "Cherita - now and forever" på brystet)!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce