Connery

Rigtigmad: De 5 bedste kødudskæringer til din næste grillaften

Inspiration til sommerens grillaftener?

Når den danske sommer melder sin ankomst med sol, varme og lyse nætter, så er der én ting, som hører sig uomtvisteligt til - grillaften!

Du ved, de aftener, hvor vinen og øllene er ekstra kolde, humøret er højt, grilltangen er på overarbejde og maden bliver et sammenskudsgilde på terrassen med familien og vennerne.

Og uanset om du kører kul- eller gasgrill, så er der ikke et øje tørt, hvis du smækker en saftig udskæring af kvalitetskød på grillen til næste herreaften.

På Rigtigmad.dk har de gjort en dyd ud af at lave et inspirerende virtuelt madmarked, hvor du kan købe alt fra grøntsager og kolonial til økologisk kød og mundvandsfremkaldende udskæringer, man ikke finder hver dag i køledisken.

Hele markedet centrerer omkring økologiske (eller bedre) kvalitetsråvarer til overskuelige priser og med mulighed for levering flere gange om ugen.

Markedet byder på kategorier med forskellige udskæringer, så man hurtigt og nemt kan finde frem til et par lammekoteletter eller den islandske laks - og så er udvalget fokuseret på en fin balance mellem de små snacks og forretter såvel som de store hovedmåltider.

Vi snakker alt fra et par solide skiver brystflæsk til en stor porchetta snøret med krydderier og klar til tilberedning.

Vi har kigget igennem udvalget grundigt og fundet 5 mundvandsfremkaldende produkter, som vi vil anbefale du med fordel kan bruge til din næste grillaften!

ANNONCE
Rigtigmad: De 5 bedste kødudskæringer til din næste grillaften

Ferske hotwings

En af de ting, som altid er en herlig spise på en varm sommeraften som snack eller sidedish, er selvfølgelig hotwings - de fås i utallige afskygninger, alt efter hvilken barbecue-bibel du sværger til, men et problem gør sig hidtil gældende i Danmark - hvor finder man lige ferske kyllingevinger henne? På Rigtigmad finder du kraftkarle af kyllingelår fra økologiske, skånske kyllinger, som er utrolig kødfulde, smagfulde og ikke mindst ganske modtagelig over for alskens hjemmelavede rubs, barbecue-saucer og røg.

ANNONCE
Rigtigmad: De 5 bedste kødudskæringer til din næste grillaften

Økologiske grillpølser

Pølseudvalget er stort hos Rigtigmad, men her har vi fingrene i en sikker vinder af økologisk Dansk gris med bacon & krydderurter. Her snakker vi en rigtig grillpølse uden nogen former for tilsætningsstoffer, farvestoffer eller unødvendige ingredienser overhovedet. Det er ren og skær kød med krydderier - that’s it. Og det kan smages!

ANNONCE
Rigtigmad: De 5 bedste kødudskæringer til din næste grillaften

Secreto ibérico de Bellota

Den mytiske sortfodsgris har en æresplads på Rigtigmad, hvor du finder fire forskellige udskæringer med det lækreste, fedtmarmorerede grisekød, du nogensinde kommer til at smage. Flanksteak er ofte noget, man forbinder med udskæringer fra oksekvæg, men på den famøse sortfodsgris finder man den saftige, fedtmarmorerede Secreto-udskæring. Det er fantastisk udskæring, som med sin flade form hurtigt bliver tilberedt - og med et skud hård varme får man en saftig, mør gris med en sprød, knasende overflade på grund af fedtet, som nærmest minder om et minilag af flæskesvær!

ANNONCE
Rigtigmad: De 5 bedste kødudskæringer til din næste grillaften

Økologisk, krogmodnet culotte

Er der noget bedre end en saftig, velstegt culotte med knasende krølfedt på toppen? Her får du en ordentlig krabat fra græsfodrede dyr, som er blevet opdrættet økologisk og efterfølgende krogmodnet. Her snakker vi et dyr, som størstedelen af deres levetid går udenfor på frie arealer - og kombineret med økologi og sans for dyrevelfærd? Det sætter altså sit præg på smagen!

ANNONCE
Rigtigmad: De 5 bedste kødudskæringer til din næste grillaften

Hamburgesas de Bellota

En af deres seneste tilføjelser til madmarkedet er hakkebøffer lavet af agernfodret sortfodsgris - og hvis du aldrig har prøvet at forelske dig i et stykke kød, så har du nu chancen. Den vanvittige fedtmarmorering tilføjer utrolig stor dybde og fedme i hakkekødet, som gør, at du får en saftig, men samtidig sprød bøf til årets sommerburger anno 2020.

ANNONCE
Rigtigmad.dk

Hvis du ønsker den helt store grillpakke til sommerens måltider, så kan du se resten af udvalget lige her.

Del

Seneste nyt

Annonce