Connery

Restaurant Roxie genfinder kærligheden til morgenmadsbuffeten

Simple, lækre råvarer.

Kadeau-familien har fået ‘en lille ny’, som går under navnet Roxie, og agerer restaurant hos Hotel Herman K. Foruden et udbud af kvalitetsmenuer fra det nordiske køkken på aftenkortet har de også sørget for at optimere morgenmaden for både gæster og forbipasserende. Ved foden af hotellet kan man i gæstfrie og afslappede omgivelser sætte sig og få sin morgenkaffe med et meget simpelt buffetudvalg, som vægter kvalitet, håndværk og det lette måltid højt.

Her er der højt til loftet, sans for råvarer og ikke mindst en forståelse for håndtering af madspild - eller manglen på samme.

Buffet er et koncept, som kan være utrolig svær at mestre - af og til får restauratører den idé, at ‘buffet’ betyder lidt af alting, store mængder og lavpris-orienteret.

Det er desværre fåtallet af restauranter, som formår at finde den helt rette balance - men det oplever man på Roxie. Her er buffeten skåret ned til det essentielle - små, lækre variationer fra pålæg til frisk frugt, hvor tankegangen er målrettet mod færre retter, mere velsmag.

ANNONCE
Restaurant Roxie genfinder kærligheden til morgenmadsbuffeten

Buffet er ofte de øjeblikke, hvor du læsser din tallerken overdrevet meget, fordi du netop skal smage alt på menuen - men her sørger de for de basale morgenmadsbehov i et håndterbart udvalg, hvor man får de rette portioner og sagtens man smage sig igennem hele menukortet - uden at sende et læs pandekager og røræg tilbage i køkkenet eller drukne i tallerkener.

Prikken over i’et kommer i de små, lækre serveringer, man kan få på bordet foruden buffetudvalget - her snakker vi alt fra en cremet røræg sat lige i skabet med knasende sprød bacon til den lækre, luftige og anderledes form for ‘nordisk grød’ - som også agerer basen i deres lækre, små pandekager.

Kadeau forbindes ofte med rock-n-roll-madlavning, nordiske råvarer og madoplevelser udover det sædvanlige - det gør sig også gældende hos Roxie, som freestyler meget med personlige tilgange de klassiske retter.

Og så er hele molevitten økologisk!

Samlet set er morgenmadskonceptet på Roxie et besøg værd, da de formår at bygge måltiderne op om de simple, gode råvarer, hvor man ikke bare skovler tallerkenen til i baked beans og hvid toast, men får smagt en masse personlige retter, som er sat lige i skabet.

ANNONCE
Restaurant Roxie

Hjemmeside

Morgenmadskomplet: 299 kroner

Del

Seneste nyt

Annonce